Vielä on kesää jäljellä, vaikka Suomen kesä onkin mitä on. Lomakausi on varsin hiljaista aikaa myös uusien pelijulkaisujen suhteen, joten sen innoittamina kysyimme viime viikon lukijakysymyksessä seuraavaa:

Julkaistaanko kesällä tarpeeksi pelejä?

Kyllä (15%)
Ei (16%)
Ei niin väliä, kesällä ehtii pelata hyllyyn jääneitä pelejä (51%)
Ei niin väliä, pelaan kesäisin muutenkin vähemmän (18%)
 
Reilu enemmistö pitää kesän hitaampaa pelijulkaisutahtia vain positiivisena asiana. Loppujen lopuksi 16 prosenttia vastaajista toivoisi selkeästi enemmän uusia pelejä myös kesällä. Yli 50 prosentein enemmistö vastasi, että kesä onkin parasta aikaa pelata muita hyllyyn jääneitä pelejä.
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Ihan hyvä että on aikoja, jolloin pelejä ei tule niin paljoa. Voi joskus saada vähän backlogiakin kiinni. Sitä paitsi ihan ymmärrettävää että juuri lämpimin aika on se, jolloin sisällä tehtävän aktiviteetin tuotteita ei julkaista niin paljoa, pohti zappah.
 
– Luojan kiitos kesä on hiljaisempaa! Keväällä tuli Bloodborne ja kesän kynnyksellä Witcher että Elder Scrolls, joten eiköhän tässä aika kulu rattoisasti hurjaa syksyä/alkutalvea odotellessa, tuumi rokkijani.
 
– Siinä mielessä ei julkaista tarpeeksi, että jos vakituisen syksy-talvi ruuhkan sijaan pelejä ripoteltaisiin ympäri vuoden, ei välttämättä edes tarvitsisi välittää mistään backlogeista. Pelit tulisivat tasaiseen tahtiin sopivasti sitä mukaa, kun aiemman on päässyt about läpi.. Tämä tosin ideaalissa maailmassa, missä ei tarvitse välittää pelin tuottavuudesta. Oikeassa maailmassa nykyinen määrä on ok. Nyt on hyvä aika kaivautua bundle-pelien kasaan ja löytää sieltä piilossa olleita timantteja, totesi 1nsane.
 
Tämän viikon lukijakysely käsittelee aamun valitettavan uutisen takia Nintendo-konsoleita, ja siihen voi vastata täällä.

Lisää luettavaa