Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostaako pelivuosi 2020? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostaako pelivuosi 2020?

11.02.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostaako pelivuosi 2020?

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä.

Helmikuun ensimmäisessä kyselyssä udeltiin lukijoiden mielipiteitä kuluvan vuoden tulevasta pelitarjonnasta. Kuinka lupaavalta vuosi näyttää jo näin alkutaipaleilta silmäiltynä vai tiedetäänkö tänä vuonna ilmestyvistä peleistä ja uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -konsoleista liian vähän?

Vastauksia kyselyyn kertyi yhteensä 660 kappaletta, ja tulokset näyttävät seuraavanlaiselta.

Miltä pelivuosi 2020 vaikuttaa ennakkoon tarkasteltuna?

Runsaasti kiinnostavia pelejä on jo tiedossa 32 %
 
Jokusia kiinnostavia pelejä luvassa 46 %
 
Kiinnostavia pelejä ei tunnu ilmestyvän lainkaan 7 %
 
Uuden sukupolven pelijulkistuksia odotellessa... 9 %
 
En juurikaan tiedä, mitä pelejä tänä vuonna julkaistaan 6 %
 

Avoimissa vastauksissa tulevaa pelivuotta puntaroitiin muun muassa seuraavanlaisin sanankääntein.

- Jokusia kiinnostavia tulossa. Edelleen ne omat top 3: Resident Evil 3 -remake, Cyberpunk 2077 ja Final Fantasy VII Remake. On siellä muitakin, mutta mikään niistä nyt ei nosta sillain päätään, kun nuo kolme, snaketus toteaa.

- Onhan niitä nyt jo nippu tulossa mitä odottaa, mutta silti vastasin "uuden sukupolven pelejä odotellessa" koska useempi tulee varmaan pelattua vasta uudella boxilla, suunnitteli TelaKeiju.

- No ainakin pelivuosi alkoi surkeimmalla mahdollisella tavalla (Warcraft III: Reforged täysin juosten kustu remaster). Lähinnä jään nyt odottelemaan niitä seuraavan konsolisukupolven julkistuksia ja ennenkaikkea Halo Infiniten ensimmäistä gameplay-kuvaa, Balnazzard harmitteli.

- Vaikuttaisi tulevan taas yksi parhaimmista pelivuosista pitkään aikaan. The Last of Us 2 ja Cyberpunk ovat melko varmasti ei pelkästään tämän vuoden vaan kenties jopa vuosikymmenen merkkitapauksia. Siihen päälle sitten vielä muut pelit kuten Ghost of Tsushima, Resident Evil 3 ja muut kivat yllätykset, OsKu hehkutti.

- Kyllä siellä muistaakseni muutamia potentiaalisesti ihan hyviä oli tälle vuodelle, mutta koska Cyberpunk 2077 julkaistaan (ehkä) vielä tänä vuonna, en muiden pelien julkaisupäiviä jaksa sen kummemmin muistella. Kyllä niistä sitten uutisia tulee kun ovat lähellä julkaisua. Mutta, ei se yksi potentiaalinen huippupeli silti vielä kesää tee, tuumaili Boblick.

- Kiinnostavia pelejä ei tunnu ilmestyvän lainkaan. Pelaamisen iloa pursuavia pelejä (esim. Mario-, Zelda-, Dragon Quest- ja Pokemon-tyyliin) ei tänä vuonna tunnuta ainakaan ennakkotietojen perusteella liiemmin julkaistavan. Lähes kaikki tulossa olevat suurpelit edustavat elokuvamaista ja realistista tyyliä, joka ei vain innosta (Yakuzaa lukuun ottamatta), pamautti Hayarigami.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja