Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostavin figuurisensaatio valittiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostavin figuurisensaatio valittiin

12.10.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostavin figuuripeli valittiin
Tänäkin vuonna ne tulevat: figuuripelien uusimmat painokset. Mutta mitkä niistä ovat kiinnostavimmat?
 
Skylanderit, Amiibot ja Disney-sankarit saavat tällä erää rinnalleen uuden haastajan, Lego Dimensionin palikkahahmot, joten päätimme kysyä teiltä viime viikon kyselyssä seuraavaa:
 
Mikä tämän vuoden figuuripeleistä on kiinnostavin?

Ja tehän vastasitte.

1. Jokin Amiiboja tukeva Nintendo-peli (40%)
2. Lego Dimensions (37%)
3. Disney Infinity 3.0 (13%)
4. Skylanders: SuperChargers (10%)
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
- Lego Dimensions, sillä se vaan on selkeästi mukavin vähän vanhemmallekin väestölle. Disney Infinity on aika hölmö, vaikka idea on loistava. Skylandersin olen yhden ostanut, mutta taistelu oli sen verran tylsää, ettei kauaa jaksanut pelata. Amiiboista taas en ole nähnyt vielä kunnollista peliä, vaikka varmaan niitä onkin, vastasi kurrinen123.
 
- Vastasin Skylanders: SuperChargers, kun ainut pelisarja mitä on tullut pelattua, kiitos hinnanalennuksen. Toki muutkin kiinnostaisivat, varsinkin Lego Dimension, kertoi Chadu.
 
- Kovana Star Wars -fanina Infinity 3.0. Edelliseen versioon keräsin kaikki Marvel-hahmot ja eiköhän tähän tule kerättyä kaikki Star Wars -hahmot, paljasti henkka007.
 
 
 
Tämän viikon kysymyksessä utelemme, käytettekö peleissä äänen lisäksi tekstitystä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Itse kerään Amiiboja koska olen pinttynyt Nintendo-fani, Skylandereita boikotoin (paitsi Bowseria ja Donkey Kongia) ja ekaa Disney Infinitya tuin olettaen että se näyttää Skylandereille miten figuuripelit pitäisi tehdä...petyin katkerasti.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Okei. Eipä tarvi kommentoida tähän enempää, kun uutisessa näkyy, mutta lyhennettynä Dimension on Se ainoa noista mitä oikeasti harkitsen. Yhden Skylanderin omistan tosin, kun vitosella sai.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Itsellä kaikki julkaistut Amiibot ja erikoispakkaukset, sekä Gold ja Silver Mariot. Sekä kaikki Disney Infinity hahmot ja versiot. Kaikki avaamattomia ja pysyy niin. Myös Lego Dimemsions saa saman kohtelun.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Jonninjoutavaa sanon ma