Tänäkin vuonna ne tulevat: figuuripelien uusimmat painokset. Mutta mitkä niistä ovat kiinnostavimmat?
 
Skylanderit, Amiibot ja Disney-sankarit saavat tällä erää rinnalleen uuden haastajan, Lego Dimensionin palikkahahmot, joten päätimme kysyä teiltä viime viikon kyselyssä seuraavaa:
 
Mikä tämän vuoden figuuripeleistä on kiinnostavin?

Ja tehän vastasitte.

1. Jokin Amiiboja tukeva Nintendo-peli (40%)
2. Lego Dimensions (37%)
3. Disney Infinity 3.0 (13%)
4. Skylanders: SuperChargers (10%)
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
Lego Dimensions, sillä se vaan on selkeästi mukavin vähän vanhemmallekin väestölle. Disney Infinity on aika hölmö, vaikka idea on loistava. Skylandersin olen yhden ostanut, mutta taistelu oli sen verran tylsää, ettei kauaa jaksanut pelata. Amiiboista taas en ole nähnyt vielä kunnollista peliä, vaikka varmaan niitä onkin, vastasi kurrinen123.
 
– Vastasin Skylanders: SuperChargers, kun ainut pelisarja mitä on tullut pelattua, kiitos hinnanalennuksen. Toki muutkin kiinnostaisivat, varsinkin Lego Dimension, kertoi Chadu.
 
– Kovana Star Wars -fanina Infinity 3.0. Edelliseen versioon keräsin kaikki Marvel-hahmot ja eiköhän tähän tule kerättyä kaikki Star Wars -hahmot, paljasti henkka007.
 
 
 
Tämän viikon kysymyksessä utelemme, käytettekö peleissä äänen lisäksi tekstitystä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 

Lisää luettavaa