Lukijat ovat puhuneet: Kuinka moni jaksaakaan yhä pelata Grand Theft Auto Onlinea? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kuinka moni jaksaakaan yhä pelata Grand Theft Auto Onlinea?

6.04.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Kuinka moni pelaakaan yhä Grand Theft Auto Onlinea?

Pelaaja.fin edellisen kyselyn tulokset ovat viimein selvillä. Kuluneiden viikkojen aikana lukijoiltamme kyseltiin, kuinka moni vielä pelaa yhä pinnalla olevaa Grand Theft Auto Onlinea. Kysymyksen kirvoitti verkkoörvellyksen tuoreemmanpuoleinen päivitys, joka karsi pelin huomattavia latausaikoja varsin reilulla kädellä. Koska aihepiiri tuntui yhä kiinnostavan lukijakuntaa, nostimme kuuman perunan jälleen pöydälle.

Ääniä kertyi tällä kertaa mukavat 1140 kappaletta, joiden pohjalta varsin harva Pelaaja.fin lukija tunnustautui GTA Onlinen -pelaajaksi. Reilu 52 prosentin enemmistö ei ole koskaan peliin koskenutkaan, kun taas 30 prosenttia vastaajista on lopettanut jo pelin pelaamisen. GTA Onlinea toisin sanoen pelaa kutakuinkin 18 prosenttia vastaajista, joiden keskuudessa aktiivisuustaso vaihtelee tasaisesti. Ilmoittipa kaksi prosenttia vastaajista loikkaavansa nyttemmin pelin pariin!

– Sen jälkeen kun peliin lisättiin lentäviä autoja ja moottoripyöriä ja muita grieffaajien märkiä unia, niin oma mielenkiinto rupesi vähenemään ja kaiken lisäksi kun kaikki uudet päivitykset menee enemmän ja enemmän Saints Row:n suuntaan ja uudet tehtävät yms. ovat periaatteessa copy-paste tyyliin tehty edellisistä päivityksistä. Nykyisin tekee tiukkaa käydä edes poimimassa prime palkinnotkin ja muut bonukset. Tämän tekeleen lypsäminen saisi jo loppua ja uutta GTA:ta kehiin, Smiling Nik perusteli vastaustaan avoimissa kommenteissa.

– Aika harvoin nykyään. Kaiken maailman lentävät autot, laser aseet, huijarit kyllä vähän vie maun pelistä. Jos oltaisiin tuotu uusia pelattavia alueita, niin sitten ehkä. Rahan saaminenkin on nykyään niin helppoa että mikään ei oikein tunnu "ansaitulta". Olen saanut hupini gta v onlinesta ja sitä on ihan riittänyt, mutta ei samaa sisältöä jaksa vuodesta toiseen, kertoi N0b0.

– Harvemmin, jos veljet ja sisko innostuvat pelaan tai jos joku muu Pleikkari kaveri sattuu pyytään pelaan. RDR Online on paljon mielenkiintoisempi, sitä tulee yksinkin vedettyä, tuumaili Chadu.

Kyselyn tarkemmat tulokset voi katsastaa ohesta.

Pelaatko vielä Grand Theft Auto Onlinea?

Aktiivisesti 3 %
 
Satunnaisemmin 6 %
 
Harvoin 9 %
 
En enää lainkaan 30 %
 
En ole koskaan pelannutkaan 52 %
 
Voisin aloittaa nyt 2 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Inhottaa kun Take Two yrittää pakolla tunkea GTA Onlinea kurkusta alas. Jos vilkaisee GTA V:n Steam sivua, he ovat tunkeneet kaikkiin vaihtoehtoihin GTA Onlinen mikromasuja! Jumalauta, antakaa minun ostaa GTA V! Minä en halua pelata mitään fucking nettipeliä, antakaa se yksinpeli!

Nostoja