Lukijat ovat puhuneet: Kuinka suosittua mobiilipelaaminen oikeastaan onkaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Kuinka suosittua mobiilipelaaminen oikeastaan onkaan?

2.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Kuinka suosittua mobiilipelaaminen oikeastaan onkaan?

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset on selvillä. Viime viikolla kartoitettiin, kuinka aktiivisia mobiilipelaajia sivustomme lukijakunta on. Tulokset olivat tällä kertaa seuraavanlaiset.

Ääniä kertyi tällä erää yhteensä 862 kappaletta.

Pelaatko mobiilipelejä?

Kyllä, aktiivisesti useampia 6 %
 
Kyllä, satunnaisesti useampia 4 %
 
Kyllä, aktiivisesti harvaa ja valittua 12 %
 
Kyllä, satunnaisesti harvaa ja valittua 15 %
 
Testailen vain muun tekemisen puutteessa 18 %
 
En 45 %
 
 

Poimintoja avoimista vastauksista:

- On minullakin KOTOR puhelimessani, mutta sitä tulee pelattua lähinnä kerran pari vuodessa, kun käyn ulkomailla. Lasketaanko se? Vastaan silti, että en pelaa. Kuten jo ylempänä tuli sanottua, lähestulkoon jokaikisessä mobiilipelissä lukee "contains in-app purchases" tai "contains ads", joten ei kiinnosta, totesi Boblick.

- Itse pelaan muutamia mobiilipeliä suht aktiivisesti (kerään daily rewardit ja teen muutamia daily tehtäviä) ja ainut mobiili peli jota olen pelaan päivittäin on Azur Lane joka on mun mielestä paras F2P mobiili peli mitä olen pelannut tähän mennessä, vastasi undead10000.

- Olen viimeisen noin neljän - viiden vuoden ajan pelannut ainoastaan mobiilipelejä. Päivittäiset pelini on Hearthstone sekä Pokemon Go.
Xcom enemy within ja Skulls of the Shogun on tullut pariin kertaan pelattua läpi puhelimen näytöltä. Pelaisin todennäköisesti useampaa mobiilipeliä jos laadukasta tarjontaa olisi enemmän, kertoi TumTum.

- Lähinnä Pokemon GO silloin tällöin pyörähtää päälle kävelylle mennessä, mutta siihenkään en ole rahaa laittanut. Toisinaan tulee kokeiltua mm. Fire Emblemiä ja Animal Crossingia, mutta noissa vaan huomaa että oikea pääsarjan peli on vaan niin paljon parempi ajanviete. Jotkin kiinnostavat taas eivät ole saatavilla ns. laillisesti, esim. jonkin aikaa tykkäsin näpytellä yhtä One Piece-tanssipeliä mutta se koki loppunsa. Dragon Questin tuleva Pokemon GO -vastine vaikuttaa kiinnostavalta, mutta tokkopa tänne länteen tulee, puntaroi JetRam.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.