Lukijat ovat puhuneet: The Last of Us Part I jakaa mielipiteet

Lukijat ovat puhuneet.

11.9.2022 09:19

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Viime viikolla julkaistu uudelleenrakennettu The Last of Us Part I ei kyselyn perusteella jaksa kiinnostaa 65 prosenttia vastaajista, joista usea on tutustunut peliin todennäköisesti jo aikaisemmin. 35 prosenttia vastaajista on kuitenkin liikkeellä optimistisin mielin ja on kiinnostuneita hittipelin uudesta versioinnista.

Kiinnostaako The Last of Us Part I?

Kyllä 35 %
 
Ei 65 %
 
Ääniä yhteensä: 641
 
Useat kyselyyn vastanneet innostuivat myös kommentoimaan asiaa. Alla muutama nosto kommenteista.
 
– Vastasin kyllä, sillä kyseessä paras tarinavetoinen peli koskaan (imo). Ja melkein enemmän oikeastaan kiinnostavat nuo muut uudistetut ominaisuudet, kuin pelkkä grafiikkapäivitys, Izmou toteaa.
 
– Hieman kadehdin niitä jotka eivät ole vielä kumpaakaan näistä pelanneet, edessä odottaa pelimaailman historian yksi mahtavimmista elämyksistä, Audiovarmennus suitsuttaa.
 
– Periaatteessa varmaan kiinnostaa sitten joskus, kun pelin saa reilulla alennuksella ja tekee mieli pelata se uudelleen. Näyttäisi tämä olevan selkeästi parempi versio kuin Remastered. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan mitään pakottavaa halua päästä pelaamaan, joten ei kiinnosta, Haerski sanailee.
 
– Varovaisen positiivinen ”kiinnostaa” silti pelille, ehkä tämä tulee hankittua sitten, kun se saa sopivaan alehintaan. Silti toivoisin Naughty Dogin keskittyvän jatkossa uusien pelien tekemiseen, koska niitä ainakin itse haluan enemmän kuin uusia versioita näistä vanhoista, GrumpyOldMan kertoo,
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa