Lukijat ovat puhuneet: Liian vähän ja liian myöhään, Star Wars Battlefront II! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Liian vähän ja liian myöhään, Star Wars Battlefront II!

26.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Liian vähän ja liian myöhään, Star Wars Battlefront II!

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikon kyselyssä udeltiin, herättikö tai palauttiko Star Wars Battlefront II:een tehdyt muutokset lukijoidemme mielenkiinnon peliä kohtaan. Lopputulos oli varsin negatiivinen, sillä lopulta vain 21 prosenttia vastaajista ilmaisi kiinnostuksen palanneen tai heränneen.

Kyselyn vastausjakauman perusteella mikromaksullisten lottilaatikoiden poistuminen ja suoraviivaisempi eteneminen pelissä oli vastaajista 30 prosentille liian vähäinen uudistus, joka tapahtui liian myöhään. 42 prosentin enemmistöä koko peli ole kiinnostanut alkujaankaan.

Vastauksia kertyi tällä kertaa 893 kappaletta.

Star Wars Battlefront II uudistuu hylkäämällä mikromaksulliset loottilaatikot. Heräsikö tai palasiko kiinnostuksesi peliä kohtaan?

Kyllä heräsi, nyt peliä kehtaa kokeilla 15 %
 
Kyllä palasi, nyt pelin pariin voi palata 6 %
 
Ei, liian vähän ja liian myöhään 30 %
 
Ei, katse on kääntynyt jo uuteen huhuttuun Battlefieldiin 7 %
 
Ei, Star Wars Battlefront II ei ole koskaan kiinnostanut 42 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
- Niin räikeästi yrittivät kusettaa kuluttajaa silmään, että ei kiinnosta minkälaisia uudistuksia peliin tulee. Eli liian vähän ja liian myöhään, kritisoi JoniL90.
 
- Kun tulee Origin Accessiin niin varmaan sitten pelaan, mutta sen lisäksi en kyllä maksaisi mitään tosta, totesi frozen.
 
- Ei oikein kiinnosta kummemmin vieläkään. Ensimmäistä testasin ja olihan se hienon näköinen ja mukavasti tuli SW-fiilikset mutta eipä tullut sitäkään ostettua. Tämäkin on näyttänyt hienolta mitä olen videota nähnyt mutta ei tule muutenkaan moninpelejä kauheasti pelattua, joten jää ostamatta. Yksinpeli taitaa olla tässä taas niitä lyhyitä pläjäyksiä, joiden takia ei taida kannattaa peliä ostaa, kirjoitti zappah.
 

Tämän viikon kysymyksessä tiedustellaan, pitäisikö videopeleissä olla vähemmän seksiä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja