Lukijat ovat puhuneet - Loppuvuoden odotetuin jatko-osa on ylivoimaisesti tässä / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet - Loppuvuoden odotetuin jatko-osa on ylivoimaisesti tässä

2.07.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
15

Pelaajalehti.comin viikottaisessa äänestyksessä etsittiin tällä kertaa loppuvuoden odotetuinta jatko-osaa. Lukijoiden valittavina oli tämän vuoden puolella julkaistavat versiot seuraavista peleistä: Halo 4, FarCry 3, Assassin's Creed III, Borderlands 2, Call of Duty: Black Ops II ja Resident Evil 6.

Täysin ylivoimaiseen voittoon hurjalla 37 % ääniosuudella nousi Ubisoftin julkaisema jatko-osa Assassin's Creed III. Yhdysvaltojen vapaussodan aikaan sijoittuva toimintaseikkailu julkaistaan 30.10.2012.

Loput neljä ehdokasta jakoivat äänet tasaisesti keskenään. Toiselle sijalle nousi vain prosentin erolla Halo 4, joka vei kakkossijan 15 prosenttia äänistä keränneen Resident Evil 6:n nenän alta.

FarCry 3 ja Borderlands 2 keräsivät molemmat 11 % äänistä jättäen miljoonamyyntiehin tähtäävän Call of Duty: Black Ops II:n joukon viimeiseksi kymmenen prosentin äänimäärällä.

Tällä viikolla palataan Assassin's Creedin hengessä historiassa taakse päin. Kerro meille millä kotikonsolilla aloitit peliharrastuksesi? Kyselyn löydät Pelaajalehti.comin etusivun alaosasta.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Armo kuva
Armo

Itselleni se oli selvästi Assassin's Creed III. Assassin's Creedin lisäksi ainut joka kiinnostaa on Resident Evil 6 mutta ei sekään niin paljoa.

Käyttäjän Ouch kuva
Ouch

Mua kiinnostaa pelkästään FarCry 3 sekä mahdollinen GTA V.

Käyttäjän Sitsor_Of_Makkaiver kuva
Sitsor_Of_Makkaiver

Assassins Creed? En edelleenkään ymmärrä pelin suosiota. Missä on se vapaus tehdä asiat niin kuin haluaa ? Ensimmäinen Hitmankin teki asiat paremmin. Tota ykkösen ja kakkosen double-packia olen yrittänyt tahkota, mutta kun ei ni ei.

Käyttäjän Arbiter- kuva
Arbiter-
Lainaus käyttäjältä Ouch

Mua kiinnostaa pelkästään FarCry 3 sekä mahdollinen GTA V.

Eikö se ole jo kirkossa kuulutettu että GTA:ta ei tänä vuonna nähdä ! Itselle Halo4 on se mahtavin mutta Assasin creedi myös pakkohankinta toisinikuin COD joka jää tänä vuonna hyllylle ! :)

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

Itsellä jotenkin latistui into sarjaa kohtaan jo Brotherhoodin kohdalla, vaikka kakkosesta nautin täysin rinnoin (lolol).

Käyttäjän Selviytymisopas kuva
Selviytymisopas

Halo 4 ennakkotilattu, AC 3 ostoon joskus ensi vuonna. Muita listan ehdokkaita en todennäköisesti tule pelaamaan koskaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

eniten näissä ärsyttää todella helpot tappelut kun vaikka olisikin kuinka iso joukko vihollisia niin suurin osa niistä vain odottaa kiltisti vuoroansa tulla tapetuksi

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Damn... en tienny tai edes huomannu mitään äänestystä...

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Niin paljon kuin AC3:a odotankin, ei sen odotus voi minun kohdallani mitenkään olla suurempi kuin Halo 4:n. MC:n tarinan jatkumista on sentään odotettu viisi vuotta. Siinä ajassa, kun olen odottanut Chiefin paluuta, on keretty julkaista jo 4 Assassin's Creediä, joten ähky on tullut väkisinkin...

Käyttäjän Johnny_87 kuva
Johnny_87

Itse odotan enemmän Borderlandsin toista tulemista. :) Mutta pakkohankinta se on tämäkin.