Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden odotetuin räiskintäpeli on Doom Eternal / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden odotetuin räiskintäpeli on Doom Eternal

17.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden odotetuin räiskintäpeli on Doom Eternal

Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset ovat nyt selvillä. Kysymyksessä etsittiin loppuvuoden odotetuinta räiskintäpeliä ennaltakarsituista vaihtoehdoista, jotka olivat Gears 5, Call of Duty: Modern Warfare, Ghost Recon Breakpoint, Doom Eternal, Destiny 2: Shadowkeep ja Borderlands 3.

Yhteensä 676 vastaajasta 28 prosentin enemmistö paljasti odotetuimmaksi räiskinnäksi Bethesdan ja id Softwaren 22. marraskuuta ilmestyvän Doom Eternalin.

- Oli vastattava Doom, joka ansaitsee vielä toisen uuden tulemisen. Ensimmäisestä tykkäsin pirusti ja odotan yhtä tylyä hippaa toisestakin, kertoi Kille avoimissa kommenteissa.

Toiselle sijalle nousi vain prosentin pienemmällä kannatuksella Borderlands 3, joka julkaistiinkin jo viime viikolla. Kolmanneksi rymisteli lokakuun 23. päivä varsinaisen julkaisunsa saava Call of Duty: Modern Warfare yhteensä 22 prosentin äänisaaliilla.

- Borderlands-peleistä olen pelannut vain Tales from the Borderlands -pelin, mutta halu mennä shootteritkin läpi on kova. Joten Borderlands 3 voittaa tämän kisan, vastasi Monco Carser.

- Äänestin Modern Warfarea, koska se on onnistunut vakuuttamaan uudella otteellaan, kommentoi Kornholic.

Muiden vaihtoehtojen äänisaaliit voi katsastaa ohesta. Tämän viikon kysymys sen sijaan kuuluu, kuinka monta peliä olet ostanut tänä vuonna. Vastaaminen ja perusteleminen onnistuu täältä käsin.

Mikä on seuraavista loppuvuoden odotetuin räiskintä?

Gears 5 7 %
 
Call of Duty: Modern Warfare 22 %
 
Ghost Recon Breakpoint 9 %
 
Doom Eternal 28 %
 
Destiny 2: Shadowkeep 7 %
 
Borderlands 3 27 %
 
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kauhulla vain odotan mitä sielä myydään mikromaksujen takana kun katsoo miten esim vaikka Wolfenstein Youngblood sen hoiti

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Doomia olinkin arvellut odotetuimmaksi ennenkuin näin tuloksia, vaan en odottanut BL3:n noin nousseen yleisestä dissauksestakin huolimatta.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Oho. Ei olisi osunut tämä arvaus vaikka olisi saanut arvata useamman kerran. Edellinen Doom oli omasta mielestäni niin kuolettavan tylsä ja itseään toistava. Kokeilin Eternalia Gamescomeilla n.20min ja tuntui/näytti niin samanlaiselta, että olisin hyvin voinut olettaa sen edellisen pelin lisäriksi