Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden pelitarjonta kiinnostaa, muttei räjäytä pankkia / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden pelitarjonta kiinnostaa, muttei räjäytä pankkia

27.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden pelitarjonta kiinnostaa, muttei räjäytä pankkia

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kuluneen viikon aikana selvitimme lukijoiden mietteitä loppuvuoden 2021 pelitarjonnasta, sillä syksy alkaa olla jo pitkällä ja suurnimikkeet tekevät tuloaan. Kuinka paljon itseä kiinnostavia pelejä näkyikään pelaajien kiikareissa?

Kyselytulokset näyttivät tällä kertaa seuraavanlaiselta, ja vastauksia kertyi yhteensä 574 kappaletta. Kuten tuloksista näkyy, useimmille loppuvuoden tarjonnasta löytyy vähintään muutamia kiinnostavia pelejä.

Oletko tyytyväinen loppuvuoden pelitarjontaan?

Kyllä, runsaasti kiinnostavia pelejä tulossa 16 %
 
Jokseenkin, kohtuullisesti kiinnostavia pelejä tulossa 15 %
 
Kutakuinkin, muutama kiinnostava peli tulossa 34 %
 
En lainkaan 16 %
 
En tiedä riittävän hyvin, mitä pelejä on tulossa. 19 %
 

Avoimessa keskustelussa vastauksia perusteltiin seuraavanlaisin kommentein.

Metroid, Pokemon-remaket, Shin Megami Tensei V ja Halo Infinite. Kaipa niillä yhden loppuvuoden pärjää, jjl89 tuumasi.

– Onhan siellä muutama. Kena: Bridge of Spirits tuli juuri ulos PS5:lle, Bravely Default 2 tuli joku aika sitten Steamiin, uusi Tales of tulee joka on suht. kiinnostava, Eidos Montrealin tekemä Guardians of the Galaxy on ihan mielenkiintoinen, Metroid Dread on ihan mielenkiintoinen, mutta voi olla että Switchiä ei tule sen takia ostettua, JayeizH virkkoi.

– Kiinnostavimmat pelit, mitä tälle vuodelle odotin, ovat jo ulkona: Deathloop, Psychonauts 2, Life is Strange True Colors ja Forgotten City. Vielä julkaisemattomista ei ole enää suuria odotuksia. Battlefieldia ja Neon Whitea voisi vilkaista, aprikoi Refloni.

Metroid Dread on oikeastaan enää ainoa peli, mitä odotan loppuvuoden pelitarjonnasta. Itseäni tämä ei tosin haittaa ollenkaan, koska kulunut vuosi on ollut jo omaan pelimakuuni suorastaan loistava (mm. Monster Hunter Rise, Resident Evil Village, Scarlet Nexus, Tales of Arise, WarioWare: Get It Together!), Losstarot puntaroi.

Myös uusi viikon kysymys on lähtenyt käyntiin. Tällä kertaa kysymme, minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herättikään. Kyselyyn voi vastata vaikkapa täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Ei räjäytä pankkia Alan Wake remake loppuvuoden ainoa peli jota odotan :D

Nostoja