Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Viime viikolla udeltiin, kumman klassikkosarjan ehostettu paluu on kovempi juttu, Mafian vai Tony Hawk’s Pro Skaterin. Kuten hiljattain on paljastunut, molemmat omalla sarallaan varsin klassiset sarjat palaavat juurilleen uusioversioiden muodossa.

Kyselyn tulosten perusteella pidemmän korren lopulta veti Mafia, jonka haali 819 äänestä 57 prosentin kannatuksen. Näin ollen Tony Hawkinkaan ei tarvitse hävetä omaa 43 prosentin kannatustaan. Kädenvääntöä jatkettiin luonnollisesti myös kyselyn ohella avoimissa kommenteissa.

– Alkuperäinen Mafia oli yksi aikansa parhaista peleistä, joten sen uusintaversiota odottelen kyllä innolla etenkin kun en sitä alkuperäistäkään läpi pelannut useampaan kertaan niin ei kaikki ole niin tuoreessa muistissa toisin kuin joidenkin uusintaversioiden kohdalla, innostui Balnazzard.

Mafia ehdottomasti. Tony Hawk -pelit tai muut skeittipelit ei vain koskaan innostanut, Mafia taasen on tullut monet kerrat pelattua ja eritavoilla. Remakea ei osannut edes toivoa mutta hyvä että tuli, Stan vastasi.

– Tiukka, mutta jos pitää valita niin Mafia 1 Remake. Ei vielä vastaavaa mafioso peliä ole ollut tuon jälkeen. Vaikka GTA vetää tosi hyvin yksinpelitarinoissaan, niin kyllä tuo Mafia 1 oli kuitenkin se paras, tuumasi Kaze88.

– Haukka tietysti. Avoimen maailman tappamispelejä tulee joka kuukausi, mutta Steepin jälkeen ei ole saatu yhtäkään uskottavaa extreme-urheilupeliä. Itse en tosin edes miellä Tony Hawkkeja urheilupeleiksi vaan enemmänkin 3D-tasohyppelyiksi. Eihän Redlynxin Trials-sarjakaan ole mitään moottoriurheilua, puntaroi Poliisitapaus.

– Ehdottomasti Tony Hawkin paluu. Uutisen kuultua silmät sulkiessani pystyin kuvittelemaan Hangar-kentän aloituksen, samalla kun päässä alkoi pauhaamaan Rage Against The Machine – Guerrilla Radio. Vissiin takaraivoon pinttynyt kultainen muisto lapsuudestani, tunnelmoi Raissi.

Kumman ehostettu paluu on kovempi juttu – Mafian vai Tony Hawk’s Pro Skaterin?

Mafian 57 %
 
Tony Hawk’s Pro Skaterin 43 %
 
Ääniä yhteensä: 819

Lisää luettavaa