Lukijat ovat puhuneet: Melkein kukaan ei ole koskenut Google Stadiaan!

Ei, ei se Stadi(a).

11.8.2022 07:53

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Viime viikolla lopetushuhujen keskelle joutunut Google Stadia ei selkeästi ole pelikansan suosiossa, sillä viime viikolla järjestettyyn kyselyyn vastanneista 79 prosenttia ei ole koskaan edes pelannut palvelussa.

12 prosenttia vastaajista ei edes tiedä mikä Stadia on, kun palvelua kokeilleita löytyy kyselyyn osallistuneiden lukijoiden joukosta vain 8 prosentin murto-osa.

Oletko pelannut Google Stadialla?

Olen! 8 %
 
En! 79 %
 
En tiedä mikä on Stadia. 12 %
 
Ääniä yhteensä: 524
 
Osa kyselyyn osallistuneista innostui myös vastaamaan kysymykseen kyselyuutisen kommenteissa. Alla muutama mielenkiintoinen nosto kommenteista.
 
– Olisin ollut kiinnostunut ainakin kokeilemaan, mutta alustan hinnoittelu on täysin ylitsepääsemätön este, joten väliin jää, toteaa Angel of Death.
 
– En ole ikinä kuullut tälläsestä ‍♀️ nevö hööd, sanelee Hitman 47.
 
– En ole ikinä kuullut tällaisesta. Lähinnä tulee mieleen helsinkiläisten käyttämä viheliäinen lempinimi kaupungistaan, Hayarigami lohkaisee.
 
– Game Passilla kokeillut striimaamista omasta konsolista ja Microsoftin palvelimilta, ja pakko vaan todeta ettei tämä teknologia ole läheskään Googlen pyytämän hinnan (kuukausimaksut ja pelit pitää vielä ostaa erikseen täydellä hinnalla vain striimaukseen?) arvoa, Lahis kommentoi.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa