Lukijat ovat puhuneet: Melkein kukaan ei ole koskenut Google Stadiaan! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Melkein kukaan ei ole koskenut Google Stadiaan!

11.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
Lukijat ovat puhuneet: Melkein kukaan ei ole koskenut Google Stadiaan!

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Viime viikolla lopetushuhujen keskelle joutunut Google Stadia ei selkeästi ole pelikansan suosiossa, sillä viime viikolla järjestettyyn kyselyyn vastanneista 79 prosenttia ei ole koskaan edes pelannut palvelussa.

12 prosenttia vastaajista ei edes tiedä mikä Stadia on, kun palvelua kokeilleita löytyy kyselyyn osallistuneiden lukijoiden joukosta vain 8 prosentin murto-osa.

Oletko pelannut Google Stadialla?

Olen! 8 %
 
En! 79 %
 
En tiedä mikä on Stadia. 12 %
 
Ääniä yhteensä: 524
 
Osa kyselyyn osallistuneista innostui myös vastaamaan kysymykseen kyselyuutisen kommenteissa. Alla muutama mielenkiintoinen nosto kommenteista.
 
– Olisin ollut kiinnostunut ainakin kokeilemaan, mutta alustan hinnoittelu on täysin ylitsepääsemätön este, joten väliin jää, toteaa Angel of Death.
 
– En ole ikinä kuullut tälläsestä 🤷‍♀️ nevö hööd, sanelee Hitman 47.
 
– En ole ikinä kuullut tällaisesta. Lähinnä tulee mieleen helsinkiläisten käyttämä viheliäinen lempinimi kaupungistaan, Hayarigami lohkaisee.
 
– Game Passilla kokeillut striimaamista omasta konsolista ja Microsoftin palvelimilta, ja pakko vaan todeta ettei tämä teknologia ole läheskään Googlen pyytämän hinnan (kuukausimaksut ja pelit pitää vielä ostaa erikseen täydellä hinnalla vain striimaukseen?) arvoa, Lahis kommentoi.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Googlen kokoisen tietotekniikkajätin typeryys Stadian kanssa jaksaa kyllä edelleen ihmetyttää. Systeemiä ei saanut pitkään aikaan testata ostamatta melko kallista aloituspakettia, joka sisälsi ohjaimen ja Chromecastin. Sama kuin Netflix yrittäisi myydä sinulle ennen palvelun tilaista jonkun mokkulan, joita jokaisella varmaan on edelleen kaapit täynnä muinaisilta ajoilta.

Useimpien potentiaalisten asiakkaiden suurin huolenaihe on nimenomaan itse palvelun toimivuus, joten aloituspaketin ostaminen palveluun, joka ei ehkä täytä asiakkaan laatustandardeja ajoi ihan varmasti suurimman osan potentiaalisista kokeilijoista pois.

Nyt Stadiaan on näköjään tuotu mahdollisuus testata sitä omilla laitteilla ja ohjaimilla, mutta Microsoft ja Sony ovat jo isosti markkinoilla ja Stadian on hyvin vaikea enää kilpailla niiden kanssa. Aika hyvin sählätty, ottaen huomioon, miten pitkä etumatka Googlella oli.