Lukijat ovat puhuneet: Mikä moninpelimuoto viihdyttää eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Mikä moninpelimuoto viihdyttää eniten?

2.06.2014 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8

Harva suuremman luokan peli ilmestyy tänä päivänä ilman jonkinlaista moninpelitilaa. Katkerimmat kuluttajat valittelevat perinteisten yksinpelikampanjoiden jäävän moninpelin varjoon, mutta iso osa viettää säännöllisesti aikaa muiden kanssa pelaillen.

Viime viikolla pyysimme Pelaajalehti.comin lukijoita kertomaan, mikä yleisimmistä moninpelimuodoista miellyttää heitä eniten.

Kysymys kuului:

Mikä moninpelimuoto on se viihdyttävin?

Verkkomoninpeli // 31%
Paikallinen moninpeli // 27%
Co-op-yhteistyöpeli // 42%

Mielipiteet jakautuivat suhteellisen tasaisesti, mutta vastaajat suosivat eniten yhteistyökykyä vaativaa co-op-tilaa. Kilpailuhenkiset verkko- ja paikallismoninpelimuodot jakoivat loput äänet lähes tasan.

Kerro alla olevassa kommenttisarakkeessa, mikä moninpelitila kutkuttaa omia hermojasi!

Tämän viikon hieman leikkimielinen kysymys käsittelee ensi viikon E3-messuja. Mikä listatuista peleistä messuilla tulisi julkistaa? Vastata voi Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Paikallinen co-op moninpeli on mielestäni se kaikista paras. Tämä on kadonnut Ps3 ja Xbox360 aikakaudella todella rajusti. Netti moninpeli syö tätä varmaan pois.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Jester

Paikallinen co-op moninpeli on mielestäni se kaikista paras. Tämä on kadonnut Ps3 ja Xbox360 aikakaudella todella rajusti. Netti moninpeli syö tätä varmaan pois.

Sehän se on paras. Streets of Rage 4? Ehmm... Harmi vaan, että on katoavaa sorttia nykypeleissä, kuten myös beat em up genre.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Paikallinen moninpeli tyyliin Smash Bros, sellaista minä rakastan! Co-opeista en pahemmin piittaa, kenties olen sen verran kilpailuhenkinen, että koen pakottavaa tarvetta päihittää kaverini (tai kuten useimmiten, olla kavereitteni päihittämänä). Harmi vain, että lähes kaikki moninpelit (paitsi lähinnä Nintendon) on ulkoistettu verkkoon. Onhan sekin kivaa, mutta mikään ei voita pelihetkiä samassa huoneessa kavereitten kanssa!

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kyllä näistä kaikista pelimuodoista pystyy nauttimaan, mutta co-op on kuitenkin se, mikä on aina hauskaa olipa peli mikä tahansa, siinä missä samaa paikallinen moninpeli ja etenkin verkkomoninpelin kohdalla ei voi aina sanoa samaa. Esim Gears of War oli varsin hyvää viihdettä co-oppina, mutta sen moninpelistä en tykännyt sitten yhtään.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ei ole samalta sohvalta pelaamisen voittanutta mitä moninpeliin tulee.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Jaettu ruutu tai joku double dragon beat em up niin ne on parhaita kyl.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Local multiplayer on parasta.

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

Pelataan siiten cooppina tai vastakkain, niin samalta sohvalta käsin hyvässä porukassa se on parasta :)
Esim. ollaan pelattu mieheni kans suunnilleen kaikki lego-pelit cooppina läpi, yksin niistä ei olis varmaan tullut ees kiinnostuttua.