Lukijat ovat puhuneet: Mitä vihataan eniten - zombeja, natseja vai terroristeja? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Mitä vihataan eniten - zombeja, natseja vai terroristeja?

26.05.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16

Peli- ja viihdemaailmassa on vain kourallinen vihollisia, joiden kurmottaminen tuntuu itsestäänselvyydeltä. Ultimaattisten pahuuksien kärkikolmikko on tietenkin epäkuolleet zombit, ilkeät natsit ja kasvottomat terroristit, joiden kukistaminen on aina oikeutettua - vaikkakin myös ylikulutettua.

Etusivun viikon äänestyksessä lukijat valitsivat, mikä kolmesta ylikulutetusta vihollisuhasta tulisi jo passittaa eläkepäivien viettoon.

Me kysyimme, te vastasitte:
 
1. Zombit // 47%
2. Terroristit // 32%
3. Natsit // 21%
 
Sanotaan, etteivät zombit mene koskaan pois muodista, mutta runsas tarjonta näkyy myös runsaana kyllästymisenä. Lähes puolet lukijoista passittaisikin epäkuolleet laahustajat takaisin haudan lepoon eläkäpäiviä viettämään.
 
Myös Call of Dutyn ja Battlefieldin kaltaisten modernien sotapelien tulvan aiheuttama terroristiähky on havaittavissa. Terroristeille toivottaisi tervemenoa jopa 32 prosenttia kyselyyn vastanneista.
Takavuosien inhokkeja, eli natseja, ei ole suuremmin viime vuosien suurpeleissä nähty, mikä heijastuu tuloksissa.
 
Vain 21 prosenttia vastanneista on kyllästynyt natsien räiskimiseen, joten olisikohan sotasarjojen korkea aika tehdä paluu toiseen maailmansotaan?
 
Tämän viikon uudessa kysymyksessä  etsitään viihdyttävintä moninpelimuotoa. Vastata voi Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mxmassef kuva
mxmassef

Noi uudet kysymykset on kyllä aika naurettavat. Ei verkossa pelaaminen tai paikallinen pelaaminen sulje pois cooppia, eikä coop sulhe pois noita muita vaihtoehtoja.

Käyttäjän Reddpayn kuva
Reddpayn

Jotenkin huonosti muotoiltuja osa teidän polli kysymyksistä. Esim.tässä uudessa tuo paikallinen moninpeli voi hyvinkin olla co oppia tai vastakkain pelaamista, ja myös tuo verkkomoninpeli voi olla co oppia, joten vaikea oikeen valita mitä äänestää, mutta annoin kyllä ääneni jo. paikalliselle pelaamiselle

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pelkästään lauseen "uusi zombipeli on tulossa" nostaa käsittämättömän halun heittää tietokone ulos ikkunasta ja muuttaa erakoksi vuorille. Haluaisin vielä nähdä zombinatsiterroristit, sen jälkeen kaikki nuo kolme voisi hävittää tästä maailmasta, ainakin seuraavalle vuosisadalle asti.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Zombi pelejä on paljon, mutta hyviä vain vähän. Zombit ruvennut kanssa ajamaan helikoptereilla ja ampumaan singoilla. (Re6) NIin ei tollainen ole edes zombi. Resident evil 0-6, left 4 dead 2, dead nation, plans vs zombies. Siinä taitaa olla minun zombi pelit. Lisää kunnollisia zombi pelejä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Tämä oli jotenkin tyhmä äänestys, koska noista jokaisesta aihealueesta saa hyvän pelin väsättyä ollaanhan se viimevuosina jo todettu, niin on naurettavaa olla sitä mieltä että olisi parempi kokonaan ilman jotain tiettyä vihollisuhkaa. Itseä ei ainakaan kauheasti kiinnosta noista kolmesta terroristit(tarkoittaen siis niitä idän viisaita) mutta itselle on ihan sama tehdäänkö sellaisia pelejä, koska voin halutessani jättää ne kaupan hyllyyn. Natzeista saisi enemmänkin tulla Wolfensteinien kaltaisia mestariteoksia. Samoin laadukkaita AAA zombie pelejä lisää, niin paljon niistäkin tehty roska/indie-pelejä, joten ei tavallaan mikään ihme että pelaaja massa alkaa jo olla niitä vastaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Yksikään noista ei oikeasti haittaa minua, ellei koko peliä perusteta esimerkiksi zombien varaan. The Last of Us oli hieno tarina zombeilla tai ilman, Left 4 Dead oli hyvää co-opia zombeilla tai ilman. Niin kauan, kuin zombit, terroristit tai natsit ovat pelkkä sopiva lisämauste, eivätkä pelin pääruoka tai päälle lätkäisty turha lisä, koska "zombit myy", olen niiden kanssa täysin sujut.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Nykyiset juoksevat "zombit" vois kyllä todellakin siirtää sinne haudan lepoon! En tule pelaamaan yhtään peliä, enkä katsomaan yhtään elokuvaa jossa on kirmaavia zombeja. Epäkuolleiden sijasta moisia vois kutsua vaikka puolkuolleiks! :D

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Haerski

Yksikään noista ei oikeasti haittaa minua, ellei koko peliä perusteta esimerkiksi zombien varaan. The Last of Us oli hieno tarina zombeilla tai ilman, Left 4 Dead oli hyvää co-opia zombeilla tai ilman. Niin kauan, kuin zombit, terroristit tai natsit ovat pelkkä sopiva lisämauste, eivätkä pelin pääruoka tai päälle lätkäisty turha lisä, koska "zombit myy", olen niiden kanssa täysin sujut.

Itsekin olin samaa mieltä, että ei missään näistä vihollistyypistä sinänsä ole vikaa, jos peli on muuten hyvä. :) Kaikissa näistä on potentiaalia todella hyviin peleihin. Joskus olisi mukava myös päästä pelaamaan näillä vihollisryhmillä, muussakin kuin moninpelissä :P

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Zombit tulee jo korvista ulos, terroristit ovat tylsiä, mutta nazit kyllä kelpaisivat jälleen, samoin vanha kunnon Neuvostoliitto.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minkään kanssa ei ole ongelmia jos muutoin peli iskee mutta vastasin terroristit. Jotenkin tylsin joukko näin yleisesti ajateltuna. Tosin näistäkin voi saada osaava tekijä ihan mielenkiintoisia vastuksia.