Lukijat ovat puhuneet: Näin kauan PS4 / Xbox One / Wii U -sukupolven tulisi kestää

Miten kauan uuden konsolisukupolven tulisi kestää? Pelaajalehti.comin viikon kyselyn tulokset kertovat teidän mielipiteenne.

14.12.2013 17:06

Sekä PlayStation 4 että Wii U ovat jo julkaistu täkäläisillä markkinoilla, ja myös Xbox One saapuu alkuvuodesta. Päättynyt konsolisukupolvi oli ennätyspitkä, joten monet tahot ovatkin povailleet uudelle sukupolvelle hieman lyhyempää keski-ikää. Pelaajalehti.comin viikon kyselyssä tiedusteltiin lukijoiden näkemystä uuden konsolisukupolven optimipituudesta.

Me kysyimme: Kuinka kauan PS4/XO/Wii U -sukupolven tulisi olla markkinoilla ennen seuraavia konsoleita?

Te vastasitte:

1. 5 vuotta (29% äänistä)
2. 6 vuotta (27% äänistä)
3. 8 vuotta (15% äänistä)
4. 7 vuotta (11% äänistä)
5. Tämä konsolisukupolvi ei lopu koskaan, sillä se jää viimeiseksi! (7% äänistä)
6. 4 vuotta (6% äänistä)
7. 3 vuotta (4% äänistä)
 
Tulosten perusteella päättynyt konsolisukupolvi oli hitusen liian pitkä, sillä 56 prosenttia vastaajista toivoo alkavan sukupolven kestävän keskimäärin 5-6 vuotta. 26 prosenttia vastaajista toivoo sukupolvesta vieläkin pidempään, kun taas 10 prosenttia toivovat pikaisempaa sukupolvenvaihdosta. 7 prosenttia uskoo konsolisukupolven jäävän viimeiseksi.
 
Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme mielipiteitänne viikonloppuna nähdystä ja jonkinmoisia uudistuksia kokeneesta Video Game Awards -tapahtumasta, eli VGX:stä. Vastata voi Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

Lisää luettavaa