Lukijat ovat puhuneet: Näin koronapandemia on vaikuttanut pelaamisen määrään / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Näin koronapandemia on vaikuttanut pelaamisen määrään

14.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Näin koronapandemia on vaikuttanut pelaamisen määrään

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Maailmalla jylläävän poikkeustilanteen vuoksi kysyimme, miten koronapandemia on vaikuttanut pelaamiseen kulutettavaan aikaan.

Kyselyyn vastasi yhteensä 944 lukijaa, joista 33 prosenttia myöntää pelaavansa enemmän kuin tavanomaisesti, kun taas 5 prosenttia kertoo tilanteen vähentäneen peliaikaa.

– Huomattavasti enemmän on tullut nyt pelattua kun muut aktiviteetit vähentyneet huomattavasti. Viikonloput pääasiassa muuttuneet, tykkään mökillä käydä paljon, mutta nyt kun se ei ole mahdollista enää niin pleikkarilla kuluu mukavasti aika viikonloppuisin. Kiva että pääsee pelibacklogia lyhentämään, kirjoitti xtpro avoimissa kommenteissa.

– Pelaan paljon enemmän. Lisäksi mukaan on tullut verkkopelaaminen, mitä en aiemmin harrastanut juuri lainkaan, kertoi Pellailija.

– Pelaan toki enemmän, kun kodin ulkopuolella tehtävät harrastukset ja toiminnot ovat tauolla. Jotain liikuntaa (tässä tilanteessa lenkkiä) on kuitenkin pakko harrastaa, tai muuten pelaaminen - ja sarjojen ja elokuvien katsominen - rappioittaisi silmäni, selkäni ja niskani. tuumasi Hayarigami.

– Pelaan paljon enemmän. Ennen sitä olin koko ajan menossa ja vihasin kotona oloa, mutta nyt on tässä vaan 3vk oltu pelkästään kotona, niin pakko jotain tekemistä keksiä tai vaan makaan sängyssä, kurrinen123 vastasi

Loput 62 prosenttia vastaajista totesi pelaavansa yhtä paljon kuin ennenkin, joista jokainen saattoi vastausvaihtoehdoissa arvioida oman normaalinsa joko runsaaksi, kohtalaiseksi tai vähäiseksi.

– Ei sitä sen enempää tule istuttua pelilaitteiden äärellä kuin normaalistikaan. Normaali on minulle oman arvion perusteella sellaiset kaksi tuntia per päivä. Viikonlopun moninpeleissä on nyt mennyt kolmisen tuntia per päivä, joten joskus voi venyäkin. Moninpelejä kuitenkin aika harvoin pelaan mutta nyt on taas porukka aktivoitunut. Tämä nykyinen tilanne ei tähän kuitenkaan mitenkään vaikuta, arvioi zappah.

Miten koronatilanne on vaikuttanut pelaamisesi määrään?

Pelaan enemmän 33 %
 
Pelaan yhtä paljon kuin ennenkin, eli runsaasti 26 %
 
Pelaan yhtä paljon kuin ennenkin, eli kohtalaisesti 28 %
 
Pelaan yhtä paljon kuin ennenkin, eli melko vähän 8 %
 
Pelaan vähemmän 5 %
 
Ääniä yhteensä: 944
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.