Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon Death Strandingille on kysyntää / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon Death Strandingille on kysyntää

26.11.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon Death Strandingille on kysyntää

Pelaaja.fi:n viime viikon kysymyksen tulokset ovat nyt selvillä. Tuolloin tiedustelimme Death Strandingin PS4-version ilmestymisen ja ensi vuodelle vahvistuneen pc-version myötä, kuinka moni aikoo hankkia pelin.

Tulokset näyttivät seuraavanlaisilta.

Aiotko hankkia Death Strandingin?

Kyllä, hankin jo 19 %
 
En vielä, mutta suunnittelen hankkivani PS4-version 25 %
 
En vielä, odotan pc-versiota 18 %
 
En aio hankkia 38 %
 
Ääniä yhteensä: 945

 

Poimintoja avoimista kommenteista:

- Ostettu on ja reilut 10h jo pelattu. Peli on kyllä yhtä erilaisten tunteiden vuoristorataa, enkä puhu nyt edes tarinasta, vaan ihan puhtaasti pelattavuudesta. Ilmeet sohvalla vaihtelee typerästä virneestä epäuskoisuuteen ja siitä kauhuun, joka taas palautuu virneeksi, koska maailma ja sen sattumukset ovat aivan uskomattoman upeita, kirjoitti Haerski.

- Tilattuna on... valitettavasti Posti "hoitaa" kuljetuksen. On ollut nyt vasta kaksi viikkoa kuljetuksessa. Noh, ehkä ensi vuonna saapuu perille, SILIK tilitti .

- Alunperin oli tarkoitus odotella jos PS5-versio ilmestyy, mutta nyt hankin PC-version jossain vaiheessa, vastasi Angel of Death.

- Eiköhän tämä tule jossain vaiheessa hommattua ihan mielenkiinnosta. Olen aina fiilistellyt vuorikiipeilyä, naparetkiä, vaelluksia ja tutkimusmatkoja ja videoiden perusteella pelissä vaikuttaisi olevan hieman samaa verta, vastasi Vaapukkamehuw..

- Haen peleiltäni enemmänkin tyyliteltyjä maailmoja ja hahmoja, en tällaista realismia. Ulkoasu ei siis kiinnosta laisinkaan, vaikka tarinaan jotain mielenkiintoa olisikin. Myös pelimäisyyttä arvostan enemmän kuin elokuvamaisuutta. Vastaan siis En aio hankkia. Huonoon saumaankin tuli, kun Pokémon Shield pitää minut kiireisenä seuraavat montako kuukautta. Kenties alennuksesta joskus, kertoi Hayarigami.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.