Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon pelejä on tänä vuonna ostettu / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon pelejä on tänä vuonna ostettu

24.09.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon pelejä on tänä vuonna ostettu

Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Kysymyksessä udeltiin, kuinka monta peliä lukijat ovat ostaneet tämän vuoden aikana, olipa kyseessä sitten tuoreempia, vanhempia, täysihintaisia tai alehintaan hankittuja pelejä.

Yhteensä 920 vastaajasta selkeä 47 prosentin enemmistö on ostanut noin yhdestä viiteen peliä. Sen sijaan 23 prosenttia vastaajista oli ostanut 6-10 peliä sekä 12 prosenttia 11-15 peliä.

Vastaajiin lukeutui myös varsinaisia keräilijöitä, sillä viisi prosenttia vastanneista ilmoitti ostaneensa jopa yli 50 peliä tämän vuoden aikana.

- Indiepeleistä ja vanhempien pelien digiversioista tulee helposti pitkä lista. AAA-pelejä vähemmän, kun ovat kalliimpia, kertoi Izmou.

- Alennuksista on tullut paljon ostettua (ja tällä kertaa myös tullut pelattua ostetut pelit), vain yhden täyshintaisen pelin olen tänä vuonna ostanut, vastasi jil89.

- Yleensä vuodessa tulee ostettua se 2-5 isompaa peliä, mutta tänä vuonna on tullut ostettua paljon vanhoja pelejä, jotka on itseltä vielä pelaamatta tai joita en enää omistanut fyysisenä versiona, paljasti Vaapukkamehuw.

- Helposti yli 50. Keräilijä kun on niin se tuppaa tuleen nopeeta täyteen, totesi Speedy.

- Tässähän tulee aivan kateelliseksi ihmisten vapaa-ajasta, itseltäni on työt ja perhe vienyt niin pahasti että omaa aikaa vuorokauteen mahtuu n. 2 tuntia, joskus jopa kolme (yleensä sekin on pois omista yöunista), myöni Juicewski.

Kuinka monta peliä olet ostanut tänä vuonna?

1-5 (47 %)
 
6-10 (23 %)
 
11-15 (12 %)
 
16-20 (6 %)
 
21-30 (4 %)
 
31-40 (2 %)
 
41-50 (1 %)
 
Yli 50 (5 %)
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.