Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon Red Dead Redemption II:n pc-versiolle on kysyntää / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon Red Dead Redemption II:n pc-versiolle on kysyntää

21.10.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Lukijat ovat puhuneet, Viikon kysymys, Red Dead Redemption 2, RDR2 pc

Pelaaja.fin viikon (tai tällä erää kahden viikon) kysymyksen tulokset ovat selvillä. Olemme kahden viikon aikana udelleet lukijoiltamme, kuinka moni aikoo hankkia Red Dead Redemption 2:n kauan odotetun pc-version, jonka Rocstar Games hiljattain vahvisti tekevän tuloaan.

Vastauksia kertyi yhteensä huimat 1192 kappaletta, joista selkeä 57 prosentin enemmistö ei aio hankkia lännenseikkailua pc:lle.

- Mitäpä tuolla enää tekee, pelattu jo vuosi sitten. Toki jos tämän pc:lle hankkisin niin pitäisi varmaan päivittää samalla 5750 vähän uudempaan näyttikseen. Nyt se on koneessa ainoastaan siksi ettei prosessorissa ole integroitua näytönohjainta (eikä nykyisessä käytössä näytönohjaimeen koe tarvetta panostaa), kirjoitti zappah.

- En. Xbox-versio tulee ehkä sitten joskus hankittua, PC-rautaa en aio enää päivittää uudempaan, eikä tämä nykyinen mylly tuota kovin hyvin pystyisi enää pyörittämään. Ainakin Xbox One X:lla peli näytti jo tarpeeksi komealta ja kuvittelisin että Xbox Scarlett tuota pystyy vielä hitusen paremmin pyörittämään, niin ei tuolle PC-versiolle ole mitään tarvetta, sanaili Balnazzard.

- Peli ei vaikuta kiinnostavalta ja kehittäjän aikaisemmat pelit tuntien, niin suurella todennäköisyydellä jää ostamatta. Mutta jos sen päätän kuitenkin ostaa, niin hankin sen Stadialle, totesi edqe.

Toisin sanoen yhteensä 43 prosenttia, joihin lukeutuu jo konsoliversion hankkineet sekä täysin uudet tulokkaat, aikoo hankkia pc-version.

- Kyllä hankin, juuri tästä syystä jäi konsoliversio hankkimatta, tiivisti Angel of Death.

- Kyllä. Odotan sulavan pyörimisen lisäksi hyvää pelattavuutta. On aika vaikea ollut ampua kahvalla, kun en pidä päällä liimatähtäystä ja taas monella muilla se on päällä. Samoin tietysti lukemattomat modit kiinnostavat, minkä takia myös aikoinaan GTA V:n hommasin PC:lle. PC-versio Getarista oli yhteensä neljäs versio, minkä omistin. En usko, että Redarin kanssa ihan yhtä montaa tulee omistettua, vastasi Kille.

- Juu, mutta ei tässä mikään kiire ole - en omista edes GTA5:stakaan. Kyllä tän sitten hyvällä alennuksella voi ostaa, kirjoitti Brutal1ty.

Tämän viikon kysymyksessä kysellään, kiinnostaako Hideo Kojiman ensi kuussa ilmestyvä uutuuspeli Death Stranding. Vastata voi viikon ajan täällä!

Aiotko hankkia Red Dead Redemption II:n pc:lle?

Kyllä, en hankkinut peliä konsoleille 25 %
 
Kyllä, vaikka hankin pelin jo konsoleille 18 %
 
En aio 57 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Itse jätin pelin pleikka prolla kesken, kun huhut pc veriosta alkoivat käydä kuumana. Ennakkotilattu nyt pclle.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa
Lainaus kokkobill

Itse jätin pelin pleikka prolla kesken, kun huhut pc veriosta alkoivat käydä kuumana. Ennakkotilattu nyt pclle.

Sama homma.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa
Lainaus kokkobill

Itse jätin pelin pleikka prolla kesken, kun huhut pc veriosta alkoivat käydä kuumana. Ennakkotilattu nyt pclle.

Sama homma.

Nostoja