Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

Pari viikkoa sitten julkisuuteen kerrottu uutinen Netflixin The Witcher – Noituri -sarjan näyttelijänvaihdoksesta vastaanotettiin vallan kylmästi. Päätimmekin kartoittaa kansan mietteitä asian tiimoilta perinteisen kyselyn voimin.

Tulosten perusteella 58 prosenttia ei aio seurata neljännestä kaudesta alkaen Liam Hemsworthin tähdittämää fantasiasarjaa, vaan jättävät oletettavasti sarjan katselun Henry Cavillin viimeiseen, eli kolmanteen kauteen.

42 prosenttia vastaajista on kuitenkin optimistisemmalla kannalla uutiseen littyen ja aikoo seurata Netflixin suursatsausta vielä näyttelijänvaihdoksen jälkeen.

Aiotko katsoa The Witcheriä ilman Henry Cavillia?

Kyllä 42 %
 
En 58 %
 
Ääniä yhteensä: 856

 

Osa vastaajista innostui myös kommentoimaan asiaa. Alla muutama poiminta alkuperäisen jutun kommenteista,

– Eipä tuota ole pahemmin tullut katsottua Cavillin kanssakaan. Ensimmäinen kausi ei vakuuttanut yhtään, joten kakkoskautta varten ei ole edes jaksanut uusia Netflix-tilausta, Haerski toteaa.

– Kyllä, en ole sarjaa seurannut Cavillin takia tähänkään asti vaan ihan muiden mielenkiinnon kohteiden takia, Hacdes kertoo,

– Aiemminkin katsonut vain puolison kanssa. En ole edes hoksannut että voisi Henkkaakin pyytää katselemaan. En nyt toisaalta tiedä ehtisi se tänne Suomeen omaa ohjelmaansa katselemaan, joten en taida pyytää edes, zappah vitsailee.

– Jos 3. kausi parantaa 2:sta, niin enköhän anna mahdollisuuden 4:llekin, vaikka Cavill lähteekin, Bloob sanailee.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa