Lukijat ovat puhuneet: Odotukset Cyberpunk 2077:ää kohtaan ovat suorastaan suunnattomat / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Odotukset Cyberpunk 2077:ää kohtaan ovat suorastaan suunnattomat

6.02.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Odotukset Cyberpunk 2077:ää kohtaan ovat suorastaan suunnattomat

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla tiedustelimme ihmisten mielenkiinnon määrää The Witcher -tekijöiden seuraava peliä, Cyberpunk 2077:ää, kohtaan. CD Projekt REDin uutukaisen huhutaan tekevän paluun parrasvaloihin tämän vuoden E3-messuilla, ja mielenkiinto peliä kohtaan onkin Pelaajalehti.comin lukijoissa huomattavissa mittasuhteissa.

Kaikista vastaajista peräti 49 % enemmistö odottaa peliä suunnattomasti, kun taas 24 prosenttia jonkin verran. Toisin sanoen peliä odottaa yhteensä 73 prosenttia vastaajista, joita kertyi yhteensä 953 kappaletta.

Lopulliset vastausjakaumat voi katsastaa ohesta.

Odotatko The Witcher -studion tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä?

Kyllä, suunnattomasti! 49 %
 
Kyllä, jonkin verran 24 %
 
En oikeastaan, haluan nähdä ensin jotakin konkreettista 15 %
 
En lainkaan 12 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
- Vanhana Cyberpunk 2020 -ropeltajana odotan suunnattomasti. Tämä meni listan kärkeen heti ensimmäisellä trailerilla ja tieto Mike Pondsmithin osallisuudesta vakiinnutti asemaa entisestään. Vielä kun asialla on kyntensä näyttänyt studio ja Divinity: Original Sinin kaltaiset helmet ovat osoittaneet että videopelitkin saa tuntumaan wanhoilta kunnon roolipeleiltä, ovat odotukset jo suorastaan kohtuuttomat, suitsutti Irezawa.
 
- Odotan siinä toivossa, että CDPR:llä on riittänyt vielä kunnianhimoa viedä avoimen maailman pelejä isolla harppauksella eteenpäin. Toivottavasti ovat saaneet pelikaupungin/maailman toimimaan elävästi ja tuntumaan myös siltä, toisin kuin minkään nykyiset ison budjetin avoimen maailman pelissä on tehty. Vuosien kehitystyö, pelimoottorin läpikotaisin tuntevat kehittäjät, rajaaminen yksinpeliksi, The Witcher -sarjan pelien tekniset harppaukset, yms. antavat uskoa onnistumiseen, tuumi edqe.
 
- The Witcher 3:sta en niin tykännyt mm. huonon taistelumekaniikan takia. Ymmärrän kuitenkin, miksi Witcher-sarjaa pidetään niin arvossa. Blade Runner -fanina ja muutenkin cyberpunk-estetiikan ystävänä odotan Cyberpunk 2077:n gameplayn näkemistä kovasti. Lähtökohtaisesti pidän myös hyvänä ajatusta siitä, että peli julkaistaan vasta, kun se on valmis - eikä yhtään aiemmin. Uskon, että tästä voi tulla vielä jotain suurta, kertoi rado.
 
- Vaikka uskon CD Projektin tekevän taas laatutyötä, niin eipä minulla toistaiseksi ole tämän suhteen mitään odotuksia. Kun edes pelin tarkka genre ei ole selvillä, niin ihan turha esittää tässä vaiheessa mitään arvauksia. Ehkä se onkin 2D Bejeweled-klooni mobiililaitteille, järkeili Haerski.
 
- En lainkaan. Vihaan sellaisten pelien hypetystä, joista ei ole paljastettu mitään mutta joiden perään kuolataan pelintekijöiden aiempien tuotosten vuoksi. Tällä hetkellä ärsyttää enemmän vain Death Strandingin hypetys, joka perustuu vieläpä yhden ainoan Kojiman palvontaan. Joskus olen kyllä langennut teasereiden voimaan ja odotan tällä hetkellä innolla varsinkin Ghost of Tsushimaa. Ehkä sekin innostus tosin laantuu, kunhan tänä vuonna paljastetaan oikeaa pelikuvaa, paljasti Poliisitapaus.
 
- Lopetan työt ja odotan 24/7 koneen ääressä koska se saapuu. Sossun rahoilla hankin avustajan joka hoitaa muut asiat mun puolesta, Sami Varpula huvitteli.
 
Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, ovatko fyysiset videopelit tulossa tiensä päähän. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se on vain vaikea olla odottamatta peliä jonka teema on se paras mahdollinen eli cyberpunk ja kehittäjänä laatupeleistä tunnettu ja ainakin jonkin verran enemmän kuin isot firmat yleensä kuluttajan etua ymmärtävä kehittäjä/julkaisija.