Lukijat ovat puhuneet: Odotukset Suomeen saapuvaa PlayStation Now'ta kohtaan varsin jakautuneet / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Odotukset Suomeen saapuvaa PlayStation Now'ta kohtaan varsin jakautuneet

4.02.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0

Pelaajalehti.comin viime viikon PlayStation Now -aiheisen viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Suomeen vihdoin vahvistettu PlayStation Now -pelipalvelu jakaa selkeästi odotuksia, sillä äänet jakautuivat varsin tasaisesti.

Kysymys ja tulokset näyttivät seuraavanlaiselta. Ääniä kertyi tällä kertaa 883 kappaletta.

PlayStation Now on vihdoin tulossa Suomeen. Aiotko kokeilla palvelua?

Kyllä 33 %
 
En 34 %
 
En osaa sanoa vielä 33 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
- Eikös PS4 Storessa ole ihan hyvin saatavilla jo PS2-pelejäkin? En näe tälle juurikaan tarvetta, kun joka toisesta pelistä suunnilleen pusketaan remastereita. PS3:llakin voi jo kokea parhaat PS2-pelit HD Collectioneiden kautta, tuumi mantelirapu.
 
- Kokeilin jo viime vuoden lopulla pleikan jenkki-tilillä, kun teki mieli pelata RDR läpi. Teknisesti ihan toimiva palvelu, isohko valikoima ja pieni latenssi. Pelit pyörii kuten alkuperäisetkin, eli aika rumalta näyttää, paljasti Tunna.
 
- Kokeiltua tulee olettaen että palvelusta on ilmainen kokeilujakso tarjolla. Äärimmäisen epätodennäköistä, että mitään jatkuvaa tilausta palvelusta otan, vastasi Boblick.
 
-En osaa sanoa vielä. Jos tulee joku ilmainen kuukausi, niin saatan testatakin taas 5 minuuttia jotain ja todeta, että kuvapakkaus ja latenssit haittaa liikaa, mutta lähtökohtaisesti en lähde maksamaan tästä mitään. Kuukausimaksupalvelut toimii sarjoille ja leffoille, mutta rajattu pelikirjasto oletettavasti jollain 20 euron kuukausimaksulla? Ei kiitos. Kaikki tilit ja laatikot pelaamattomia pelejä täynnä, niin eiköhän siinä ole kahlattavaa riittämiin, puntaroi Haerski.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.