Lukijat ovat puhuneet: Paras The Elders Scrolls on selvillä / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Paras The Elders Scrolls on selvillä

14.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Paras The Elders Scrolls on selvillä

Fus Ro Dah! Pelaajalehti.comin lukijat äänestivät viime viikon kysymyksessä Skyrimin parhaaksi The Elder Scrolls -peliksi. Sarjan toistaiseksi uusin osa nousi ylivoimaiseen voittoon 56 prosentin äänimäärällä, joskin kakkossijasta käytiin hieman tiukempaa kädenvääntöä.

Toiseksi viime viikon kyselyssä nousi The Elder Scrolls IV: Oblivion, joka tuntui olevan Skyrimiäkin suuremmassa suosiossa avoimissa kommenteissa, joista otanta ohessa.

Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 1209 kappaletta.

Mikä on The Elder Scrolls -sarjan paras pääosa?

The Elder Scrolls: Arena 1 %
 
The Elder Scrolls II: Daggerfall 2 %
 
The Elder Scrolls III: Morrowind 18 %
 
The Elder Scrolls IV: Oblivion 23 %
 
The Elder Scrolls V: Skyrim 56 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
- Kaikkia TES-pelejä pelanneena kallistun Oblivionin puoleen hitusen enemmän. Oblivion oli ensimmäinen osa jota pelasin, ja kuten monella muulla, niin kolahti kyllä täysin nappiin. Skyrimiä tullut ehkä eniten pelattua, mutta Oblivionissa silti on se joku oma uniikki viehätyksensä, minkä takia pidän sitä parhaimpana, puntaroi Carpathian.
 
-Kaikki näistä on tullut läpi pelattua. Mielestäni Oblivion on paras. Siinä on hyvä tunnelma ja pelattavuus, questit ovat paremmat kuin Skyrimissa, ja tykkäsin pelistä sekä modaamattomana että modattuna. Uusinta Skyrimia en pidä yhtä hyvänä sen takia etten pitänyt siitä modaamattomana ollenkaan. Liiat kädestäpitelyominaisuudet kyllästytti hetkessä, kertoi Action83.
 
- Morrowindin maaginen, hieman perusfantasiasta irrallinen sienimaailma on hemmetin hieno ajoittain... Ääni meni silti Skyrimille. Vasta se lunasti omat odotukseni hahmonkehityksestä ja siihen liittyvästä vapaudesta. Aikaisempien pelien hahmoluokka/attribuutti -sidonnainen lähestymistapa rajoitti hieman liikaa vapauttani pelimaailmassa, vastasi Kiki.
 
- Modaamattomana, eli täysin alkuperäisessä kuosissaan sanoisin että Oblivion, mutta modattuna sanoisin Skyrim. Oblivion tosiaan vuonna 2007 pelattuna oli uskomaton kokemus kaikesta sen saamasta kritiikistä huolimatta... ...Skyrim sen sijaan alkoi vuonna 2011 pelattuna nopeasti puuduttamaan, enkä sitä juuri alkua pidemmälle silloin jaksanut, mutta modien avulla PC:llä tuosta saa niin julmetun komean ja joka suhteessa huomattavasti paremman pelin, että tosiaan sanoisin sen modien avulla päihittävän Oblivionin. Loppuun asti en Skyrimia en kuitenkaan vieläkään ole ehtinyt pelata, vaan useista yrityksistä huolimatta peli jää ajanpuutteen vuoksi aina kesken, kirjoitti Balnazzard.
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme mutkittelematta, onko battle royale -pelejä jo liikaa. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja