Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla tiedustelimme Fallout 76 -ennakkohypen innoittamina, mikä on tähän asti paras Fallout-peli. Tulokset ovat nyt selvillä, ja kyselyyn vastanneista 33% enemmistö antoi kunnian Fallout: New Vegasille. Toisesta sijasta käytiin loppumetreille asti varsin tiukkaa kädenvääntöä, ja hopeaa sai lopulta 22 prosentin äänimäärän saanut Fallout 2 – vain yhden prosentin erolla Fallout 4:stä.

Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 1814 kappaletta.

Mikä on paras Fallout-peli?

Fallout 3 %
 
Fallout 2 22 %
 
Fallout 3 16 %
 
Fallout: New Vegas 33 %
 
Fallout 4 21 %
 
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel 1 %
 
Fallout: Brotherhood of Steel 1 %
 
Fallout Shelter 3 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
New Vegas aivan ylivoimaisesti. Siinä yhdistyvät uusien ja vanhojen Falloutien parhaat puolet, eli vanhan ajan hieno kirjoitus ja laajat valintamahdollisuudet ynnä nykyajan immersiiviset grafiikat ja sulava taistelu. NV:ssä ei ole ykkösen ja kakkosen tönkköä taistelua, kolmosen lapsellista tarinaa eikä nelosen tyhmennettyjä mekaniikkoja. Lisäksi se, kuten kakkonen, uskaltaa viedä pommin jälkeistä maailmaa eteenpäin eikä ole pelkkä Vault-Tec-teemainen kaatopaikka, jossa räiskitään mutantteja ja kuolataan suupielestä. Ota mallia, Bethesda, perusteli Refloni.
 
– Nostalgiahuuruissa täytyy sanoa että ensimmäinen Fallout. Waterchipin etsintä ennen internetin yleistymistä sai aikaan kaveripiireissä melkoiset jossittelut ja keskustelut joita muistelee vieläkin, vastasi MacGyver69.
 
New Vegas vie voiton ehdottomasti! Fallout 3 teki hyvää pohjatyötä moderneille avoimen maailman peleille, mutta New Vegasissa on omaan makuun ehdottomasti paras tarina sekä miljöö. Molemmat pelit ovat pelattavuudeltaan hyvin heikkoja tuotoksia: kömpelöitä, bugisia ja kaatuilevat. Seikkailuhengen nostattamisessa NV kuitenkin räjäytti pankin. Täyttä kultaa 2/5, kertoi Solidah.
 
– Pakko sanoa että Fallout 4, en päässyt pelaamaan 3:sta tai New Vegasia niiden kulta aikana, ja taistelu on kuitenkin sen verran iso osa Fallouteissa, ettei ne vaan tunnu miltään 4:sen jälkeen, tuumi Turzka.
 

Tämän viikon kysymyksessä etsimme E3 2018 -messujen voittajaa. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Lisää luettavaa