Lukijat ovat puhuneet: Paras Uncharted-peli valittiin! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Paras Uncharted-peli valittiin!

2.11.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Lukijat ovat puhuneet: Paras Uncharted-peli valittiin!

Pelaaja.fin viime viikon kyselyssä metsästettiin Uncharted-sarjan parasta osaa. Ajatuksen kyselylle kirvoitti Uncharted-elokuvan kuvausten valmistuminen, minkä myötä saimme ensimmäisen silmäyksen Tom Hollandin esittämästä nuoresta Nathan Drakesta.

Kyselyyn kertyi tällä kertaa muikeat 684 vastausta, joiden keskuudessa väännettiin tiukasti kättä kultapokaalista lähes loppumetreille asti. Lopulta kirkkaimman kärjen vei Nathan Draken tarinan päätösluku Uncharted 4: A Thief's End peräti 40 prosentin kannatuksella.

– Kyllähän se tuo nelonen on joka on yksi kaikkien aikojen parhaimpia toimintaseikkailupelejä. Ei jää kauas myöskään kakkonen, perusteli OsKu avoimissa kommenteissa.

Toiseksi jäi täpärästi Uncharted 2: Among Thieves, joka sai 36 prosenttia äänistä. Kolmannelle sijalle nousi lopulta Uncharted 3: Drake's Deception yhteensä 11 prosentin äänisaaliilla.

Uncharted 2 on kuitenkin edelleen oma suosikkini, koska tarinan rytmitys toimii tässä osassa parhaiten ja pelin maisemien jatkuva vaihtelu tuo mukavaa variaatiota kenttäsuunitteluun. PS4-remasteriin tuodut hienosäädöt tekevät myös räiskimisestä paljon hauskempaa, päätti Andzerx.

Uncharted 2 menee omalla listalla kärkeen. Ensinmäinen PS3 peli mitä koskaan pelasin ja oli kyllä erinomainen. Tarina ja hahmot ovat loistavia, sekä haastetta piisasi, kertoi N0b0.

– Kakkonen on edelleen selkeästi kirjoissani paras. Sen miljööstä jäi paljon mieleen ja tarina oli mainiosti rytmitetty toiminnan kanssa. Vastaan siis kakkonen, puntaroi Bloodborne.

– Pakko sanoa 2 jostain syystä. Kaikki on kyllä tullut pelattua läpi ainakin kerran, mutta kakkonen tuli vedettyä läpi ainakin 4 kertaa silloin 10 vuotta sitten yläasteikäisenä pojankloppina, joku siinä pelissä vain toimi itselle kai. Muihin ei olekkaan sitten ensimmäisen pelikerran jälkeen tullutkaan koskettua, paljasti Sp1rit.

Muista myös vastata tämän viikon kysymykseen, jossa udellaan, uskotko Cyberpunk 2077:n vastaavan hypeä ja odotuksia.

Mikä on paras Uncharted-peli?

Uncharted: Drake's Fortune 7 %
 
Uncharted 2: Among Thieves 36 %
 
Uncharted 3: Drake's Deception 11 %
 
Uncharted: Golden Abyss 1 %
 
Uncharted 4: A Thief's End 40 %
 
Uncharted: The Lost Legacy 4 %
 
Ääniä yhteensä: 684
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ohoh, olin varma vuosien kuulemani juttujen perusteella että kakkonen vie kirkkaasti voiton :D Onneksi ei ollut rahaa panoksena.

Käyttäjän HostileRaccoon kuva
HostileRaccoon

On kyllä loistava pelisarja! Drake's Deceptionista puuttuu vielä muutama trophy ja Thief's End on vielä aloittamatta. Eiköhän ne kaikki 4 platinaa ole kohta hallussa!

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Kaikki Uncharted pelit ovat loistavia kylläse Uncharted 2&4 ovat parhaat uncharted pelit kunnon Indiana Jones meininkiä :D

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Itse mietin kolmosen ja nelosen väliltä ja valitsin nelosen. Kakkonen on hyvä, mutta ehkä kuitenkin enemmän pidin kolmosesta, vaikka se oli mielestäni lyhyempi ja helpompi kuin kakkonen. Jokainen sarjan osa on kyllä loistava ja kuuluu ehdottomasti omalla kohdallani parhaimpiin peleihin.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Tarzanin leikkiminen oli sen verran hauskaa, että Uncharted 4 on kultasijansa ansainnut.

Nostoja