Lukijat ovat puhuneet: Pelaaminen ei lopu kesälläkään

Pelaajalehti.comin lukijat pelaavat kovasti kesänkin helteillä.

9.7.2018 14:07

Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksessä pohdittiin kesän ja lomakauden vaikutusta pelaamiseen. Lämpimät ilmat sekä runsaampi vapaa-ajan määrä tapaavat antaa mahdollisuuden monipuoliselle puuhasteltavalle, mutta tarkoittaako se välttämättä kuitenkin esimerkiksi pelaamisen vähentymistä?

Kysymykseen vastanneista peräti puolet sanoivat suoraan, ettei kesällä ole vaikutusta pelaamiseen, vaan sitä tulee tehtyä yhtä paljon kuin muinakin vuoden aikoina. Hieman vajaa kolmannes vastauksista ilmaisi pelaamisen lisääntyvän, kun vuorostaan 21 prosenttia kertoi sen oikeasti vähentyvän.

Vastauksia kysymykseen kertyi 753 kappaletta.

Miten kesä ja lomakausi vaikuttavat pelaamiseesi?

Pelaan enemmän 29 %
 
Pelaan vähemmän 21 %
 
Pelaan yhtä paljon kuin muulloinkin 50 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

Pelaan varsin epätasaisesti vuoden ajasta riippumatta, enemmän motivaatiokysymys. Pelejä olis rästissä, mutta harvaa olen jaksanut nykyään pelata loppuun asti. Nyt olisi aikaa töiden jälkeen, mutta onneksi löysin inspiraationi takaisin piirtämisen merkeissä, joten se tahtoo syödä vapaat tunnit. Viikko sitten tuli viimeeksi pelattu muutama tunti God of Waria. -Bloodborne

Pelaan suunnilleen yhtä paljon, mutta voi olla pelatut genret vähän vaihtelevat vuodenajoittain -lindario

En vaikka aikaa on yhtä paljon kuin muulloinkin. Toki kesällä tulee sään salliessa ehkä liikuttua enemmän ulkona, mutta eipä se juuri vaikuta pelaamisen määrään. Siihen vaikuttaa vaan oma motivaatio ja kiinnostus. -OsKu

Yhtä paljon ellei vähän enempi tule pelattua. Kesälomalla säretään unirytmit ja tulee illat ja yöt pelattua. -Slipoveri

Tällä viikolla meitä askarruttaa, mikä jokavuotisista urheilupelisarjoista kiinnostaa eniten. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan tästä.

Lisää luettavaa