Lukijat ovat puhuneet: Pistetäänkö konsoli pysty- vai vaaka-asentoon? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Pistetäänkö konsoli pysty- vai vaaka-asentoon?

19.10.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Pistetäänkö konsoli pysty- vai vaaka-asentoon?

Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset ovat ratkenneet. Viime viikolla tiedusteltiin, pitävätkö lukijat pelikonsoliaan mieluiten pysty- vai vaaka-asennossa, eli nyt ollaan tärkeiden asioiden äärellä!

Vastauksia kertyi tällä erää 786 kappaletta, joista päivänselvä enemmostö asettaa konsolinsa mieluiten vaakatasoon. Vastausjakaumaksi muovautui lopulta 86 prosenttia vaakatasolle ja 14 prosenttia pystytasolle. Avoimissa kommenteissa lukijat kertoivat seuraavanlaisia ajatuksia aiheen tiimoilta:

– Yleensä vaaka-asennossa, mutta riippuu ihan siitä, kuinka paljon TV-tasossa on tilaa, Andzerx kirjoitti.

– Ps4 ja kaikki aikaisemmatkin ollut vaakatasossa. Ps5:stä en ole vielä varma kummin laittaisi, täytyy katsoa meneekö tv-tasoon vaakatasossa niin että ilmalle jää tilaa kiertää, jos ei niin sitten pystyyn tv:n viereen/taakse, peliukk0 vastasi.

– Sijoituspaikan mukaan. Useimmiten kuitenkin vaakaan. Kolme konsolia tällä hetkellä vaakatasossa ja kaksi seinäkiinnitteisinä, eli periaatteessa pystyssä, Pauli 4x4 kertoi.

– Tähän mennessä yleensä ollut vaaka-asennossa, mutta PS5 varmaan sitten pystyasentoon. Vaihtelu virkistää, Samsku myönsi.

– Minä pidän konsolin vaakatasossa, koska pystyasennossa piilee kaatumisen riski, Kornholic järkeili.

– Pitänyt vaakatasossa ihan siitä syystä, että on jokin (epälooginen?) kammo sivuttaissuunnassa olevia levyasemia kohtaan. Series X tulee kuitenkin pidettyä sitten varmasti pystyssä kun se selvästi on niin tarkoitettu pidettäväksi ja olisi jopa pöljän oloinen vaakatasossa. PS5 riippuu vähän siitä että mihin sen sitten laittaa. Vastasin siis että pidän vaaka-asennossa koska tällä hetkellä olevat laitteeni tällä tavalla ovat, zappah tuumi.

– Minun tv-taso on mallia leveä, joten hyvin menee telkun viereen konsolia, Rokkijani kertoi.

Muista myös vastata tämän viikon kysymykseen!

Pidätkö pelikonsolisi mieluiten pysty- vai vaaka-asennossa?

Mieluiten pystyasennossa 14 %
 
Mieluiten vaaka-asennossa 86 %
 
Ääniä yhteensä: 786

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Pitäisin mieluiten pystyasennossa, mutta tv-tason päällä konsoli tulisi ruudun eteen, ja alemmille tasoille konsolit mahtuu ainoastaan vaakatasossa.

Nostoja