Lukijat ovat puhuneet: PlayStation Showcasen kiinnostavin oli esiinmarssin tehnyt God of War Ragnarök / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: PlayStation Showcasen kiinnostavin oli esiinmarssin tehnyt God of War Ragnarök

20.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: PlayStation Showcasen kiinnostavin oli esiinmarssin tehnyt God of War Ragnarök

Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Selvityksessä oli, mikä tuoreimman PlayStation Showcase -tapahtuman suuristä nimistä kiinnosti eniten lukijakuntaa.

Kyselyyn osallistui yhteensä 717 vastaajaa, joista 34 prosentin enemmistö kruunasi tapahtuman johtotähdeksi Kratoksen ja Atreuksen paluun, eli God of War Ragnarökin.

God of War, ylivoimaisesti. Nyt kun siitä on traileri näytetty ja vahvistettu, että se jatkaa tutulla linjalla, niin muuta matskua ei siitä tarvitsekaan nähdä, paitsi julkaisupäivä, muun muassa Almasy perusteli valintaansa avointen kommenttien puolella.

Toiseksi äänestyksessä nousi Star Wars: Knights of the Old Republic Remake 26 prosentin kannatuksella. Kolmannelle sijalle kaasutteli lopulta Gran Turismo 7, joka sai taakseen 17 prosentin kannatuksen.

KOTOR Remake selkeästi eniten. Kuitenkin kyseessä yksi kaikkien aikojen suosikkipeleistä jota ei ole tullut uuudelleenpelattua 15 vuoteen, joten kyllähän tuon mielellään pelaisi uudestaan modernisoituna versiona, Balnazzard fiilisteli.

Lisää kommentteja aiheesta voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Lopulliset vastausjakaumat voi vuorostaan katsastaa ohesta.

Mikä seuraavista PlayStation Showcase -lähetyksessä nähdyistä peleistä kiinnostaa eniten?

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake 26 %
 
Marvel's Spider-Man 2 10 %
 
God of War Ragnarök 34 %
 
Gran Turismo 7 17 %
 
Marvel's Wolverine 11 %
 
Forspoken 2 %
 
Ääniä yhteensä: 717

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.