Uuden viikon kysymyksen myötä on aika paljastaa myös viime viikon kyselyn lopulliset tulokset. Tuolloin tiedustelimme lukijoilta, minkä konsolin suurpelin lykkäys kirpaisi eniten. Vaihtoehdoiksi valittiin Wii U:n The Legend of Zelda, PlayStation 4:n Uncharted 4 ja Xbox Onen Quantum Break.

Vain hieman vajaa puolet lukijoista valitsi kolmikon kirpaisevimmaksi lykkäykseksi Uncharted 4:n, jonka oli tarkoitus olla PlayStation 4:n loppuvuoden suurimpia ja nimekkäimpiä pelejä.

Sonyn luottostudio Naughty Dogin uutuusrymistelyn vankasta suosiosta huolimatta myös Nintendon avoimen maailman The Legend of Zelda keräsi kannatusta yli 30 prosentin verran. Peräpäätä piti Max Paynesta ja Alan Wakesta tutun kotimaisen Remedy-pelistudion Quantum Break -uutuusräiskintä, jonka julkaisee Microsoft.

Kyselyn tarkat tulokset näyttävät seuraavanlaisilta:

Minkä pelin myöhästyminen vuodelle 2016 kirpaisee eniten?

1. Uncharted 4: A Thief’s End (PlayStation 4) – 49%
2. The Legend of Zelda (Wii U) – 31%
3. Quantum Break (Xbox One) – 20%

Lukijoiden kommentteja:

– Eipä nuo lykkääntymiset haittaa mutta sanottakoon, että Unchartedin lykkääntymisestä olen eniten yllättynyt, myönsi onnistunyt.

– Kova sisäinen taisto oli Quantum Breakin ja Unchartedin välillä. Päädyin kuitenkin Quantumiin koska vaikuttaa mielenkiintoselta ja koska Remedy, pohdiskeli ZaleraFF.

– Eipä tuo Zeldan viivästyminen sinäänsä mikään yllätys ollut ja keskeneräinen Zelda kirpaisee selkeästi enemmän, mitä julkaisun siirtyminen. Mä jaksan kyllä odotella, järkeili Megaman.

Lisää luettavaa