Lukijat ovat puhuneet: PUBG vastaan Fortnite – kumpi vei battle royale -kuninkuuden? / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: PUBG vastaan Fortnite – kumpi vei battle royale -kuninkuuden?

7.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Lukijat ovat puhuneet: PUBG vastaan Fortnite – kumpi vei battle royale -kuninkuuden?

Uusi viikko, uusi Pelaajalehti.comin etusivun kysymys. Ennen uuteen kyselyyn pureutumista on syytä katsastaa viime viikon kysymyksen tulossatoa. Kuluneella viikolla kyseltiinkin, kumpi kahdesta battle royale -mammutista vetää pidemmän korren, Fortnite vai PUBG.

Kamppailu oli pitkään varsin tasaväkinen, mutta loppusuoralla Fortnite onnistui tekemään pesäeroa PlayerUnknown's Battlegroundsiin useamman prosentin verran. Jotakin battle royale -pelien suosiosta kertoo sekin, että vain 13 prosenttia yhteensä 2266 vastaajasta ei osannut syystä tai toisesta ilmaista mielipidettä asian tiimoilta.

Kumpi vetää pidemmän korren: Fortnite vai PlayerUnknown's Battlegrounds?

Fortnite 46 %
 
PUBG 41 %
 
En osaa sanoa 13 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

- Fortnite on huomattavasti parempi. Parempi grafiikka, paremmin optimoitu, vaatii enemmän aivoja ja taitoa. Sekä on myöskin huomattavasti viihdyttävämpi katsoa ja nopeatempoisempi, perusteli Joulupukki.

- Ei noista ole kumpikaan mikään loistava peli. Pitää odottaa vielä jonkin aikaa että tulee todella hyvä ja monipuolinen battle royale peli. Näiden pelien ongelma on myös se, että ovat jo niin suosittuja, että niissä parveilee liikaa fanipoikia, harmitteli akitus.

- Fortnite on nopeatempoisempi ja matsit lyhyempiä, kun PUBGissa pelit kestää pisimmillään 40 minuuttia ja enimmillään muutamaan laukausten vaihtoon. PUBGin asemekaanikat on kyllä hyvät. Josta tulikin mielee, joku voisikin nyt tehdä PUBG/Fortnite hybridin, puntaroi flipperi.

- Kyllä tossa Pubgissa toi jännitys kerroin on vaan paljon kovempi. Eikä noi piirros maailmat muutenkaan innosta, paitsi fingerpori, vastasi Lenniluupää.

Tämän viikon kysymyksessä utelemme, mikä on lukijoidemme mielestä paras The Elder Scrolls -sarjan pääosa. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Annoin ääneni Fortnitelle, sillä peli on lähempänä sitä graafista tyyliä, josta itse pidän (Splatoon). Pelillisesti en oikein osaa arvioida kumpaakaan...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse en pidä yhtään PUBG:n rasittavan rouheasta ulkoasusta, joka syntyy kun tavoitellaan realismia mutta siihen ei kuitenkaan millään päästä. Lisäksi PUBG:n ulkoasu on ihan järjettömän geneerinen. Ei Fortnitekään mitään ihmeitä toki keksi tai ole kauhean omaperäinen sarjisgragiikoillaan mutta silmää se miellyttää ihan eri tavalla.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

En välitä kummastakaan, mutta Joulupukin kommentti toi kyllä hymyn huulille :D Tolla sohaistaan kivasti muurahaispesää PUBG-leirissä!

Käyttäjän JATATE kuva
JATATE

Tällä hetkellä kyl pakko myöntää et pelaan fortnitea enemmän koska PUBG on niin laginen ettei sitä voi edes pelata yhtään peliä ilman jotain pikku lagia.
Toisaalta fortnite on omaan makuun liian "karkkimainen" eli tarkoitettu juurikin 12-15 vuotiaille pelaajille...ehkä liianki sarjakuvamainen mutta toimiva peli.
Josko tuo PUBG saatais pelattavalle tasolle ja se uus kartta myös lopultakin pelattavaksi niin ehkä siinä voisi olla jopa enemmänki pelaajia kuin mitä tällä hetkellä.