Lukijat ovat puhuneet: PUBG vastaan Fortnite – kumpi vei battle royale -kuninkuuden?

Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksessä väännettiin kättä kahden battle royale -mammutin välillä. Kumpi veti lopulta pidemmän korren?

7.5.2018 10:44

Uusi viikko, uusi Pelaajalehti.comin etusivun kysymys. Ennen uuteen kyselyyn pureutumista on syytä katsastaa viime viikon kysymyksen tulossatoa. Kuluneella viikolla kyseltiinkin, kumpi kahdesta battle royale -mammutista vetää pidemmän korren, Fortnite vai PUBG.

Kamppailu oli pitkään varsin tasaväkinen, mutta loppusuoralla Fortnite onnistui tekemään pesäeroa PlayerUnknown’s Battlegroundsiin useamman prosentin verran. Jotakin battle royale -pelien suosiosta kertoo sekin, että vain 13 prosenttia yhteensä 2266 vastaajasta ei osannut syystä tai toisesta ilmaista mielipidettä asian tiimoilta.

Kumpi vetää pidemmän korren: Fortnite vai PlayerUnknown’s Battlegrounds?

Fortnite 46 %
 
PUBG 41 %
 
En osaa sanoa 13 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

– Fortnite on huomattavasti parempi. Parempi grafiikka, paremmin optimoitu, vaatii enemmän aivoja ja taitoa. Sekä on myöskin huomattavasti viihdyttävämpi katsoa ja nopeatempoisempi, perusteli Joulupukki.

– Ei noista ole kumpikaan mikään loistava peli. Pitää odottaa vielä jonkin aikaa että tulee todella hyvä ja monipuolinen battle royale peli. Näiden pelien ongelma on myös se, että ovat jo niin suosittuja, että niissä parveilee liikaa fanipoikia, harmitteli akitus.

– Fortnite on nopeatempoisempi ja matsit lyhyempiä, kun PUBGissa pelit kestää pisimmillään 40 minuuttia ja enimmillään muutamaan laukausten vaihtoon. PUBGin asemekaanikat on kyllä hyvät. Josta tulikin mielee, joku voisikin nyt tehdä PUBG/Fortnite hybridin, puntaroi flipperi.

– Kyllä tossa Pubgissa toi jännitys kerroin on vaan paljon kovempi. Eikä noi piirros maailmat muutenkaan innosta, paitsi fingerpori, vastasi Lenniluupää.

Tämän viikon kysymyksessä utelemme, mikä on lukijoidemme mielestä paras The Elder Scrolls -sarjan pääosa. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

Lisää luettavaa