Lukijat ovat puhuneet: Pukinkonttiin ei mene liiaksi asti peliaiheisia paketteja / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Pukinkonttiin ei mene liiaksi asti peliaiheisia paketteja

22.12.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Pukinkonttiin ei menee liiaksi asti peliaiheisia paketteja

Joulu on jo ovella. Pelaaja.fin lukijat eivät ole olleet erityisen kilttejä, sillä monet ovat kurkistaneet jo omaan lahjakätköönsä jo ennakkoon. Viime viikolla toisin sanoen kyselimme, suunnittelevatko lukijat omaan pukinkonttiin jotakin peliaiheista.

Yhteensä 363 vastausta kerännyt kysely osoitti, ettei konttiin ole ainakaan tietoisesti päätymässä erityisen paljon pelipaketteja. Koko kysely päättyi seuraavanlaisin tuloksin.

Meneekö omaan pukinkonttiin jotakin peliaiheista?

Ei lainkaan peliaiheisia paketteja 45 %
 
Kyllä, yksi peliaiheinen paketti 28 %
 
Kyllä, jonkin verran peliaiheisia paketteja 20 %
 
Kyllä, runsaasti peliaiheisia paketteja 7 %
 

Poimintoja avoimista kommenteista:

– Switchille latasin valmiiksi Alien Isolationin, jonka korkkaan sitten aattona. Ja 3DS:lle ostin Bowser's Inside Storyn, paljasti Teräskäsine.

– Ei mene peliaiheista eikä mitään muutakaan. Näin kertakäyttökulutuksen vastutastajana en käytännössä koskaan osta tuttavilleni joululahjoja – korkeintaan annan lahjaksi saamani joulusuklaat eteenpäin. Itselleni saatan ostaa jotain pelejä Steamin tai PS Storen aleista mutta en joulun kunniaksi. Alun perin oli tarkoitus panna 500 euroa peliin ja hemmotella itseäni PlayStation 5:llä, mutta pukinkonttiinhan sitä ei saa vielä/enää mistään, kertoi Poliisitapaus.

– Taitaa olla ensimmäinen joulu moneen moneen vuoteen että ei tule jotain peliä paketissa. Isoin syy on PS5 puuttuminen. PS4 on backlogia sen verran että pelaan pelejä sieltä ennenkuin saan sen himoitun PS5, vastasi JMNyyssonen91.

– Tänä vuonna pukinkonttiin ei mene yhtään digitaalista peliä. Itselleni tilasin Warhammer-figuja ja maaleja sekä veljelleni Honshu-korttipelin. Toista se oli lapsena, kun parasta oli saada uutta pelattavaa joululomaksi, myönsi Sundance Kid.

– Eipä mene ja ihan hyväkin niin kun ne kaikki kiinnostavat tulee ostettua yleensä itse. Uskoisin siis että olisi aika vaikea löytää sellainen peli, josta olisin sekä kiinnostunut että jota en vielä olisi ostanut. Muuta peliaiheistakaan tuskin saan. Peliaiheisia lahjoja en itse myöskään osta vaikka joskus olen lahjaksi pelejä ostanutkin, en vain jouluna vaan kun on löytynyt jokin peli, jonka olen halunnut jonkun pelaavan, kirjoitti zappah.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.