Lukijat ovat puhuneet – Retropelien uusioversiot ja jatko-osat kelpaavat

Viikon kysymyksen tuloksissa selviää, miten lukijat toivovat kehittäjien lähestyvän retropelisarjojen uudelleentulemisia.

1.4.2013 21:31

Capcom yllätti noin viikko takaperin peli- ja ankkakansan. Yhtiö tekee uusioversion NESin klassisesta DuckTales-seikkailusta, joka päivittää Roope-sedän kumppaneineen teräväpiirtoaikakauteen. Julkistuksen innoittamina päätimme kysyä Pelaajalehti.comin viikottaisessa kysymyksessä, miten kehittäjien ylipäätänsä toivottaisiin lähestyvän retroklassikoiden uudelleentulemisia.

Miten toivoisit kehittäjien lähestyvän retropelisarjojen uudelleentulemisia?

Haluan sarjalle jatko-osan (42% äänistä)
Haluan vanhasta osasta uusintaversion (42% äänistä)
Haluan vain alkuperäisen retroversion nykyalustoille (16% äänistä)

 

Tiukassa kyselyssä sekä jatko-osat että uusintaversiot saavat tasaisesti kannatusta. Kyselyn mukaan 42 prosenttia vastaajista haluaisi retropelisarjoille täysin uuden jatko-osan, mutta myös uusioversioilla on samainen 42 prosentin kannatus. Selkeä vähemmistö (16%) haluaisi alkuperäisen retropelin pelattavaksi vain sellaisenaan nykyalustoille.

Omia näkemyksiään voi perustella kommenteissa!

Tämän viikon kysymys on Metal Gear -aiheinen. Metal Gear Solid V: The Phantom Painin julkistuksen myötä myös paljastui, ettei Snaken vakioääntä David Hayteria ole pyydetty palaamaan rooliinsa uutukaisosassa, vaan hänet on korvattu uudella näyttelijällä. Kysymmekin siis, onko Hayterin pudottaminen roolista oikea ratkaisu?

Vastaa kysymykseen täällä!

Lisää luettavaa