Lukijat ovat puhuneet: Seuraava Call of Duty joutaa roskakoriin

Tässä ovat viime viikon kysymyksen tulokset sekä parhaat lukijakommentit.

19.2.2018 14:14

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikon kyselyssä utelimme tuoreiden Call of Duty -huhujen valossa, minne lukijat haluaisivat sijoittaa tämän vuoden megarymistelyn. Kuten jokaisella suursarjalla, CoDilla on vahva kannattaja- ja vihaajajoukkonsa, mikä näkyi vastaustuloksissa: vastaajista 49 prosentin enemmistö halusi nimittäin sijoittaa seuraavan Call of Dutyn roskakoriin.

Toki vastauksella tarkoitettiin, ettei sarja kiinnosta juuri tippaakaan, mutta toimituksessa jo nähtiin sielun silmin roskakoriin sijoittuva räiskintä, jossa kyytiä saavat niin kahvinpurut kuin eilisen pizzan jämät.

Toki monet yhteensä 1204 vastaajasta oli oikeasti kiinnostunut sarjan tulevaisuudesta. Infinite Warfaren futuristisen avaruussodan ja WWII:n historiallisen räiskeen jälkeen 17% kaikista vastaajista haluaisi nykyaikaan sijoittuvan Call of Dutyn, jonne tuoreet huhut tämän vuoden rymistelyä olisivatkin viemässä.

Toiseksi suosituin vaihtoehto oli kylmä sota 15 prosentin äänimäärällä. Jokin muu historiallinen sota tai konflikti sai 11 prosentin kannatuksen, ja avoimissa lukijakommenteissa ehdotettiin muun muassa Vietnamia  ja Amerikan sisällissötaa. Maailmansodat eivät sen sijaan jaksaneet enää innostaa.

Lopulliset vastausjakaumat voi katsastaa ohesta.

Tämän vuoden Call of Dutyn huhutaan olevan nykyaikaan sijoittuva Black Ops 4. Minne itse haluaisit Call of Dutyn seuraavan osan sijoittuvan?

1. maailmansotaan 3 %
 
2. maailmansotaan 3 %
 
Kylmään sotaan 15 %
 
Johonkin muuhun historialliseen sotaan tai konfliktiin 11 %
 
Nykyaikaan 17 %
 
Lähitulevaisuuteen 1 %
 
Futuristiseen avaruussotaan 1 %
 
Roskakoriin 49 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

– No samapa tuo kun jokavuotisesta julkaisusta on kuitenkin kyse ja tästä huolimatta sarjalla on omat vannoutuneet faninsa jotka seuraavat perässä mihin tämä sarja sitten ikinä sijoittuukin, heijasteli Balnazzard enemmistön vastausta.

– Itse toivon modernia toimintaa tai sitten lähitulevaisuuteen. Itseä alkaa tympiä kaikki WW2 ja Vietnamit koska ne on niin nähty. Ymmärrän kyllä heitä ketkä haluavat historiallisia ajankohtia, kertoi NPPetteri.

– Välivuosi ja kunnon yksinpeli vaihteeksi vaikka Koreaan, Vietnamiin tai Rhodesian sisällissotaan, tuumi rautahuilu.

– Ihan puhdas ”Vietnam” olisi kiva, eikä mitään flashback editioneita. Tosin niistä on tehty pelejä mutta aika kehnoja sellaisia, totesi Billet.

Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, mitä sinä tekisit, jos saisit päättää vuosia sitten hyytyneen legendaarisen pelisarjan kohtalosta. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

Lisää luettavaa