Maanantain myötä Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Kuluneen viikon aikan utelimme ahkeralta lukijakunnaltamme, miten suuresti Call of Duty: Vanguard esiinmarssinsa myöten kiinnostaa.

Vastausten perusteella uudella Call of Dutylla saattaa olla tarvottavanaan astetta kivikkoisempi tie. Reilusti yli puolet 732 vastaajista ylimoitti, etteivät Call of Duty: Vanguard ja sen toiseen maailmansotaan sijoittuva asetelma kiinnosta lainkaan. Kaikista vastausvaihtoehdoista astetta tai reilusti positiivisempiin kantoihin kääntyi lopulta vain 31 prosentti vastaajista.

Toiseen maailmansotaan sijoittuva Call of Duty: Vanguard julkistettiin. Kiinnostavatko peli ja sen aihepiiri?

Kyllä, ehdottomasti 11 %
 
Jonkin verran 15 %
 
Odotukset pysyivät ennallaan positiivisessa mielessä 5 %
 
Odotukset pysyivät ennallaan negatiivisessa mielessä 7 %
 
Julkistus laski kiinnostusta 6 %
 
Ei lainkaan 56 %
 

Avoimissa kommenteissa näkemyksiä perusteltiin monenmoisin sanankääntein.

CoD alkaa olla omalla kohdalla vähän käyty peli jo. Meno ei ole muuttunut oikein miksikään ja WW2-sodat eivät jaksa kiinnostaa, kun eivät poikkea oikein toisistaan. Jos tulisi lisää futuristista tai edes lähitulevaisuuden sijoittuva peli, niin sitten voisi alkaa kiinnostaa, kertoi N0b0.

CoD ei ole kiinnostanut vuosiin enään. Samaa copy-paste-menoa aina. Varsinkin kun ei yksinpeleihin panosteta yhtään enään. Näissäkin on yksinpeli tuntunut jo pitkään siltä, että ne on nopeasti kasattu ja pistetty moninpelin kylkeen, tylytti Smiling Nik.

– Toinen maailmansota on kaikinpuolin haukottava ajatus. Läpikoluttu peleissä, aseet, ajoneuvot ja miljööt tylsiä. Modernia/futuristista ja vaikkapa vielä täysin fiktiivistä sotaa voisikin vielä pelailla, lyttäsi Audiovarmennus.

– Lievästi kiinnostaa, mutta kyllähän tämä sama kaava on jo alkanut puuduttamaan, myönsi OsKu.

– Tottakai uusi CoD aina kiinnostaa, kun ei ole muita FPS-pelejä joita voi pelata muita vastaan samalla sohvalla. Toki myös itse peli kiinnostaa, myönsi Onnimanni Mäki astettan positiivisemmin.

Tämän viikon kysymyksessä vuorostaan udellaan uuden Saints Row -pelin paljastumisen innoittamana, mikä on tähänastisista Saints Row -peleistä paras. Vastata voi Pelaaja.fin etusivun ohella vaikkapa täältä!

Lisää luettavaa