Lukijat ovat puhuneet – Star Wars Jedi: Fallen Order palautti uskoa Tähtien sota -pelien tulevaisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet – Star Wars Jedi: Fallen Order palautti uskoa Tähtien sota -pelien tulevaisuuteen

11.12.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Lukijat ovat puhuneet – Star Wars Jedi: Fallen Order palautti uskoa Tähtien sota -peleihin

Respawn Entertainmentin kehittämä Star Wars Jedi: Fallen Order -seikkailupeli on palauttanut pelaajien uskoa Tähtien sota -pelien tulevaisuuteen, kertoo Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset.

Tarinavetoinen yksinpeli saanut maailmalla varsin lämpimän vastaanoton. Lopputulos on lämmittänyt selkeästi myös enemmistöä kyselyyn vastanneista, sillä 60 prosenttia kertoo uskon Star Wars -pelien tulevaisuuteen palanneen jediseikkailun myötä.

Avoimine kommenttien puolella vastaukset olivat toki vielä varsin maltillisia ja vähemmän mustavalkoisia.

- Vaikka Fallen Order on hyvä, ei EA:n kohdalla voi suoraan puhtaita papereita antaa. Pitää odottaa nyt ainakin seuraava peli, mielellään kaksi seuraavaa, kirjoitti muun muassa Lahis.

Ääniä kyselyyn kertyi yhteensä 619 kappaletta.

Palauttiko Star Wars Jedi: Fallen Order uskosi Star Wars -pelien tulevaisuuteen?

Kyllä 60 %
 
Ei 40 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Omasta mielestäni esim. uudet Battlefrontit eivät olleet huonoja pelejä, mitä nyt kakkosta riivasi loottilaatikko-ongelma. Mutta tietenkin on matkaa Star Wars pelien loistonpäiviin.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Wdelleen pakko sanoa, että enempi tää oli Respawni hyvyyden jatketta. En jotenkin jaksa uskoa, että seuraavat tekeleet yltävät samalle tasolle.