Lukijat ovat puhuneet: Suicide Squad vei voiton Gotham Knightsista / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Suicide Squad vei voiton Gotham Knightsista

1.09.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Suicide Squad vei voiton Gotham Knightsista

Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Päättyneellä viikolla kyseltiin eiliseen asti, kumpi hiljattain vahvistetusta DC-pelikseikkailusta on kiinnostavampi.

Julkistetut pelithän olivat Batman: Arkham Origins -esiosan tehneen Warner Bros. Games Montrealin Gotham Knights sekä Batman: Arkham -päätrilogian tehneen Rocksteady Studiosin Suicide Squad: Kill the Justice League . Molempiin voi tutustua oheisista linkeistä.

Vastauksia kertyi lopulta 405 kappaletta, joissa vaakakuppi kallistui lopulta kymmenen prosentin erolla Suicide Squadille.

– Tavallaan hankala verrata, kun Suicide Squadista ei ole vielä pelikuvaa, mutta kehittäjien perusteella se kiinnostaa enemmän. Ei innostanut tuo Gotham Knightsin co-op ja level-pohjainen suunta, myönsi vesinokkaelain avointen kommenttien puolella.

– Ehdottomasti Suicide Squad kun on Rocksteady tekemä ja jatkumoa Batman peleillä kun taas Gotham Knights ei ole kumpaakaan, totesi frozen.

– Itse kaipaan todellisuuspakoa, koska omasta mielestäni todellisuus on tällä hetkellä tympeää samojen asioiden loputonta jauhamista. Gotham Knights kiinnostaisi enemmän, mutta koska peli ei ole kaanonia niin valintani on Suicide Squad, järkeili Angel of Death.

Tällä viikolla kysellään sen sijaan, iskeekö Call of Dutyn paluu kylmään sotaan.

Kumpi viikonloppuna paljastetuista DC-peleistä kiinnostaa enemmän?

Gotham Knights (Warner Bros. Games Montreal) 45 %
 
Suicide Squad: Kill the Justice League (Rocksteady Studios) 55 %
 
Ääniä yhteensä: 405

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja