Lukijat ovat puhuneet: Supermassiven paras peli on nyt selvillä!

Vastaus ei yllätä.

23.10.2022 19:30

Lukijat ovat puhuneet.

Kyselimme taannoin lukijoidemme mielipiteitä brittistudio Supermassive Gamesin valikoidusta pelikatraasta, johon valikoimme firman lähivuosien merkittävimmät teokset.

Vähemmän yllättäen kyselyn vei Until Dawn todellisella murskavoitollaan, eli 82 prosentilla äänistä. Suomalaiset ovat kuuluisasti pleikkarikansaa ja peliä rummutetiin aikoinaan isosti. Toiselle sijalle kyselyssä nousi aikaisemmin tänä vuonna julkaistu The Quarry 10 prosentilla äänistä.

The Dark Pictures Anthologylle ei riittänyt aivan yhtä paljon rakkautta, mutta saagaan kuuluvien pelien joukosta nousi joka tapauksessa esiin Irakiin sijoittuva, viime vuoden House of Ashes 5 prosentin äänimäärällään.

Mikä seuraavista Supermassiven peleistä on suosikkisi?

Until Dawn 82 %
 
TDPA: Man of Medan 2 %
 
TDPA: Little Hope 1 %
 
TDPA: House of Ashes 5 %
 
The Quarry 10 %
 
Ääniä yhteensä: 355
 
Osa vastaajista innostui myös kommentoimaan asiaa. Alla muutama nosto uutisen kommenttiosiosta.
 
– Kaikki paitsi House of Ashes on tahkottu läpi ja Quarry on näistä oma lemppari :), Samsku kommentoi.
 
– Until Dawnissa on paras ja mielenkiintoisin tarina ja rytmitys on erittäin hyvä. Quarry tulee tokaksi, vaikka siinä on valinnat toteutettu parhaiten. Oikeasti on merkitystä mitä pelaaja tekee. Until Dawnissa oli vaan hiukan merkitystä, kurrinen123 toteaa.
 
– Until Dawn teki aikoinaan niin kovan vaikutuksen että sille ääni. The Quarry hyvänä kakkosena. Kaikki kuitenkin oikein nautittavia kokemuksia kaikkine kökköilyineenkin, Ravenwood kertoo.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita!

 

Lisää luettavaa