Lukijat ovat puhuneet: Tämän viikon Gamescom 2014 -messut kiinnostavat / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Tämän viikon Gamescom 2014 -messut kiinnostavat

11.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7

Euroopan suurimmat pelimessut järjestetään tällä viikolla. Yleisölle avointen Gamescom 2014 -messujen kohokohtiin lukeutuu luonnollisesti peli- ja konsolijulkaisijoiden perinteikkäät lehdistötilaisuudet, joissa yleensä paljastetaan loppukesän tärkeimmät peliuutiset.

Messuhumun alla päätimme udella Pelaajalehti.comin lukijoilta, kiinnostavatko Saksan maaperällä pidettävät messut sekä niiden uutisanti. Tulokset ovat seuraavanlaiset:

Kyllä kiinnostaa, mutta en odota liikoja 54%
Kyllä kiinnostaa, ehdottomasti 29%
Ei kiinnosta lainkaan 11 %
Ei kiinnosta, lähinnä koska ne jäävät aina E3-messujen varjoon 7%
 
Vaikka Euroopan omat messut järjestetäänkin Los Angelesin mammuttimaisten E3-messujen vanavedessä, uudet julkistukset tuntuvat yhä kiinnostavan. Yhteensä 29 prosenttia vastaajista odottaa messuilta paljon, kun taas reilu 54 prosentin enemmistö odottaa tapahtuman uutissatoa hieman maltillisemmin. Yhteensä 18 prosenttia vastaajia ei Gamescom-messuhumu nappaa.
 
Mitä odotat Gamescom 2014 -messuilta? Kerro oma kantasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä!
 
Tämän viikon kysymyksessä keskittyy Assassin's Creed Unity ja Assassin's Creed Rogue -peleihin. Aiotko hankkia tämän vuoden molemmat assassiiniseikkailut vai jääkö kenties toinen - tai molemmat - kaupan hyllylle? Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pelifirmat ovat nykyään niin varovaisia, että mitään jännittävää tuskin tapahtuu, ellei sitten jotain mullistavaa indietä (hieman epäilen).

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mahdollinen Xbox One alennus (luultavasti pelkkä huhu) sekä tietenkin Remedyn tekele lähinnä kiinnostavat. Muuten en odota oikeastaan mitään mutta varmasti mielenkiintoista settiä saadaan kehiin (jo tiedetyistä) tulevista peleistä.

Vastaukseni osalta olin enemmistössä.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Pleikkarin yksinoikeuspeli Rime:stä haluan nähdä pelikuvaa.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jotenkin väsyttää nämä massiiviset uutis pläjäykset kerta kerralta enemmän, ehkä se on vain se kun hyvin harvoin tulee mitään omiin mieltymyksiin sopivaa ulos. Kuljen tämänkin uutis suon tarpoen, kuin paraskin Hillan poimija, mutta luultavasti poistun olkia kohauttaen tyhjän sangon kanssa.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kyllähän nämä isot pelitapahtumat (E3 & Gamescom) kiinnostavat aina, vaikka nykyään valuu tietoa julkistuksista ennen h-hetkeä.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Olisiko nämä tapahtumat kiinnostavampia, jos konseptia hieman muuttais? Vaikka järjestettäisiin 2 vuoden välein? Toisaalta mitä väliä, kun kaikki uutuudet ja yllätykset "vuotavat" 2 viikkoa aikaisemmin nettiin.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Sonylla ja MS:llä on kova kilpailu uuden sukupolven kanssa, joten uskon, että molemmilta löytyy joitain uusia ja jännittäviä julkaisuja myös Gamescomissa.

Nostoja