Lukijat ovat puhuneet: Tämän vuoden pelitarjonta kiinnostaa / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Tämän vuoden pelitarjonta kiinnostaa

8.02.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7
Lukijat ovat puhuneet: Tämän vuoden pelitarjonta kiinnostaa

Viime viikon kyselyssä tiedustelimme, miltä hiljalleen käyntiin päässeen pelivuoden tarjonta vaikuttaa näin alkuvuodesta tarkasteltuna. Pelaajalehti.comin kävijät vastasivat seuraavanlaisesti.

Miltä pelivuosi 2016 vaikuttaa ennakkoon tarkasteltuna?

- Runsaasti kiinnostavia pelejä on jo tiedossa (34%)
- Jokusia kiinnostavia pelejä luvassa (51%)
- Kiinnostavia pelejä ei tunnu ilmestyvän lainkaan (3%)
- Kesän messuja odotellessa, siellä ne kiinnostavat pelit kuitenkin esitellään... (5%)
- En juurikaan tiedä, mitä pelejä tänä vuonna julkaistaan (7%)
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
- Mainio pelivuosi kyllä tulossa. Harvoin tulee sellaisia pelejä jotka on ostettava heti julkaisussa, eikä tule odotettua alelaariin tipahtamista, mutta nyt on vähintäänkin FFXV ja Nier:Automata jotka on aivan pakko hommata julkaisussa. Todennäköisesti Zeldakin ja ehkä Mirror's Edge 2:nkin, riippuen nyt minkälaiseksi peli muotoutuu, kertoi JayeizH.
 
- No kyllähän noita enemmän tai vähemmän kiinostavia pelejä on tulossa varsin mittava määrä, mutta sellaisia "must have now" pelejä ei yhtäkään. Ostoon tuskin yksikään menee vielä vuosiin, ennenkuin koko mittava backlogi edelliseltä konsolisukupolvelta on koluttu läpi, tuumi Balnazzard.
 
- Kiinnostavia pelejä on tulossa tänä vuonna niin paljon, että tietää jo ennakkoon ettei aika riitä jokaiselle. The Witness on jo työnalla ja sen pirullisiin puzzleihin uppoaa varmasti tovi jos toinen. Juuri julkaistu This War of Minen konsoliversio oli suunnitelmissa, mutta sen peluu taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen, kun ensi viikolla julkaistaan yksi vuoden odotetuimmista peleistä Firewatch. Lisäksi helmikuulle osuu hurmaavan näköinen Unravel, joten peliruuhkan makuun päästään jo vuoden alkumetreillä. Muita kiinnostavia pelejä tälle vuodelle ovat: Tacoma, Cuphead, Below, No Man's Sky, Yooka-Laylee, Wild, Hyper Light Drifter, Death's Gambit, Perception, Dirt Rally, Dishonored 2 ja Mafia 3, fiilisteli Hyndeman.
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme, omistatko pelejä, joita et ole pelannut? Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Vastasin tähän, että en tiedä mitä tulee. Tosin tämän jälkeen tuli Pelaajalehti, josta pääsi vähän päivittämään odotuksia. Ja nyt vastaisin, että kesän messuja odotellessa. Lehdestä löytyi neljä peliä, joita odotan, mutta niistäkin aika varmasti kolme myöhästyy kuitenkin ensi vuodelle. Viides odotuksen kohde on Wreckfest, mutta sitä on jo tullut pelattuakin kohta pari vuotta...

Tämänkertaiseen kysymykseen: On. Paljon. Liikaa. Halp.

Käyttäjän Nakke79 kuva
Nakke79

Kyllähän niitä paljon on tulossa varsinkin Xbox puolelle. Onneksi ei sentään heti alkuvuodesta niin kerkii vetään vanhempia alta pois.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

No siis tod. kiinnostaa. Varsinkin jos Gravity Rush 2 tulee vielä kanssa niin paras vuosi ehkä ikinä. Ainakin lähes.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Tuli vastattua että jokusia. Itse asiassa niitä olisi runsaastikin, mutta en usko että niistä nähdään puoliakaan tänä vuonna.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Ei nyt silleen mitään hype-pelejä ole (eikä ole ollut pitkään aikaan) mutta kuten tapana on niin PC:llä mukavia pelejä tipahtelee ympäri vuotta ja early access y.m. pelit saavat kattavia sisältöpäivityksiä jotka tarjoavat uutta pelattavaa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tulee kyllä hienoin vuosi koskaan. Todennäköisesti tulee sit joskus lähinnä alesta ostettua noita tulevia superpelejä. Harvoin tulee nykyisin ostettua pelejä julkaisuhinnoilla.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Milloin tuo Firewatch julkaistaan? Tuleehan se PS4:selle ja onko tietoa hinnasta?