Lukijat ovat puhuneet: tässä on loppuvuoden odotetuin toimintapeli! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: tässä on loppuvuoden odotetuin toimintapeli!

4.05.2015 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
17
Sota pelaajien suosiosta tulee olemaan kova loppuvuodesta 2015, sillä luvassa on useita toiminta- ja räiskintäpelejä, joista monet ovat jatkoa alan menestyneimmille hittisarjoille. Niinpä kysyimme lukijoilta viime viikolla, mitkä ovat vuoden odotetuimmat toimintapaketit.
 
Kolmen kärkeen ei mahtunut Halo 5 eikä seuraava Call of Duty, sillä ykköseksi kiilasi äskettäin ensimmäisen trailerinsa avulla esitelty Star Wars Battlefront, joka tekee Tähtien sodan taisteluista näyttävää Battlefield-tyylistä moninpelitoimintaa marraskuussa. Kakkoseksi pääsi ruotsalainen Just Cause 3, joka lupasi uudella pelikuvatrailerillaan toiminnan ja räiskeen vapautta.
 
Pronssille nousi vaihtoehdoista "joku muu", joten kerro nyt kommenteissa, mikä olisi mielestäsi tälle listalle ehdottomasti kuulunut toimintapeli.
 
Mikä on loppuvuoden kovin toimintarymistely?
Star Wars Battlefront 25%
Just Cause 3 20%
Halo 5: Guardians 13%
Mad Max 11%
Call of Duty: Black Ops III 7%
Tom Clancy's Rainbow Six Siege 6%
Joku muu 18%
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Splatoon jätettiin jännästi pois tästä kyselystä kokonaan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kuka nyt jotain CoD:ia jaksaa odottaa kun tietää että se on vaan samaa vanhaa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Megaman

Splatoon jätettiin jännästi pois tästä kyselystä kokonaan.

Splatoon julkaistaan parin viikon päästä, eli aika kaukana vuoden lopusta.

Itse äänestyksestä; täysin oikein jakautuivat nallekarkit. Rainbow Sixille ennustan perinteistä parin kuukauden viivästystä, joten katsellaan 2016, muuten olisin saattanut nakata ääneni sille.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä Megaman

Splatoon jätettiin jännästi pois tästä kyselystä kokonaan.

Koska Splatoon ei kiinnosta sun lisäksi ketään.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Koska Wolfensteinin lisäri tulee jo tällä viikolla ni annetaa ääni vaikka Rise of the Tomb Raiderille tai uudelle Deus Exälle.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä Mavors

Koska Splatoon ei kiinnosta sun lisäksi ketään.

Ai hitto!!! Nyt oli nokkelaa….WELL DONE

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Tällä hetkellä DICEn bugikarkelo ei kiinnostaa pätkääkään. Katsotaan sitten kun se toimii eli joskus vuonna 2017. Noista vaihtoehdoista eniten kiinnostaa Halo 5:n. Jopa Black Ops III kiinnostaa, vaikka lopetin CoDien pelaamisen MW3:een.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Battlefrontista kun ei vielä varsinaista pelikuvaa/gameplayta ole näytetty, niin ääni meni Just Cause 3:lle. Halo 5 kiinnostaa toki myös, mutta siitäkään ei vielä moninpelibetan lisäksi ole paljonkaan näytetty. Eli kaikkiaan äänet jakautuivat suurin piirtein oikein.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Mikään listalla olleista vaihtoehdoista ei oikein napannut. Tänä vuonna odotan lähinnä vain sitä Kojiman viimeistä Metal Gearia ja siinä se sitten olikin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Näillä eväillä Just Cause 3 on kiistatta loppuvuoden kovin toiminta-pläjäys, kaikki uusimman trailerin nähneet varmaan sen tietävätkin jo.
Myös Battlefront ja Mad Max listalta herättää kiinnostusta ja varmaankin menevät hankintaan kunhan tietoa heruu niistä enemmän, loput ei kiinnosta pätkääkään.

Nostoja