Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat viimein kartoitettu. Kuluneen seitsemän päivän aikana tiedustelimme, kiinnostaako tuleva Uncharted-elokuva. Kyselyä edeltäneellä viikolla pelikansa saikin ensisilmäyksen Tom Holland, Mark Wahlbergin ja Antonio Banderaksen tähdittämästä pelileffasta trailerin muodossa, joka olikin keskiössä mielipidettä muodostaessa.

Kyselyyn osallistui tällä erää 471 henkilöä, joiden pohjalta traileri ei herättänyt erityisen suurta tunteenpaloa lukijoissa. 35 prosentin enemmistö ilmoitti suoralta kädeltä, ettei Naughty Dogin pelisarjaan pohjautuva elokuva vaikuta lainkaan kiinnostavalta. Vielä negatiiviseen kallistuvaa ”kiinnostaa vain hieman” -vaihtoehtoa äänesti vuorostaan 22 prosenttia vastaajista.

Vastaavasti erittäin kiinnostavana elokuvaa piti 13 prosenttia vastaajista ja jonkin verran kiinnostavana 30 prosenttia. Avointen kommenttien puolella näkemyksiä perusteltiin seuraavanlaisesti.

– Aarteiden etsintäpuuhat kiinnostavat aina jonkin verran, mutta en tiedä mitä tämmöinen leffa voisi tarjota, kun pelit ovat käytännössä niin elokuvamaisia jo lähtökohtaisesti. Vastasin, että vähän kiinnostaa. Mutta vain tosi vähän, puntaroi Pauli4x4.

– Vain vähän koska odotin uutta ”vanhahkoilla” hahmoilla. Lainausmerkit koska ovat varmasti mallia tunnistettavissa vain nimestä vaikka näyttelijät varmaan pääsisivät melko lähelle alkuperäistä, tuumi rautahuilu.

– Kevyt lauantai-illan viihde varmasti, jos ei jaksa syvempää. Tomb Raider oli myös juuri sellainen. Oikein hyvää viihdettä sopivalla hetkellä, veikkailee Rokkijani.

Pelaaja.fin tämän viikon kysymyksessä etsitään vuorostaan Silent Hill -pelisarjan parasta osaa. Kyselyyn voi antaa oman panoksensa vaikkapa täältä.

Kuinka kiinnostavalta Uncharted-elokuva vaikuttaa ensitrailerin perusteella?

Erittäin kiinnostavalta 13 %
 
Jonkin verran kiinnostavalta 30 %
 
Vain vähän kiinnostavalta 22 %
 
Ei lainkaan kiinnostavalta 35 %
 

 

Lisää luettavaa