Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvinneet. Kuluneen viikon aikana tiedusteltiin Far Cry 6:n ensimmäisen kunnollisen esiinmarssin myötä, herättikö tuore pelikuva kiinnostuksen peliä kohtaan.

Tuomion Ubisoftin seuraavalle suurräiskeelle antoi lopulta 579 lukijaa, joiden kiinnostus heräili hyvinkin vaihtelevasti, kuten lopullinen vastausjakauma osoittaa.

Herättikö Far Cry 6 -pelikuva kiinnostuksesi?

Kyllä, ehdottomasti 17 %
 
Jonkin verran 17 %
 
Odotukset pysyivät ennallaan positiivisessa mielessä 16 %
 
Odotukset pysyivät ennallaan negatiivisessa mielessä 7 %
 
Pelikuva laski kiinnostusta 9 %
 
Ei lainkaan 34 %
 

Avointen vastausten puolella tapausta kommentoitiin seuraavanlaisin sanankääntein:

– Kaikki tähän asti maistuneet, joten miksi ei tuokin, tuumasi laurihon.

– Mitä pidemmälle sarja on edennyt, niin sitä enemmän alkanut kiinnostamaan markkinointi kuin itse peli. Ubi osannut aina tehdä näyttäviä trailereita ja mainoksia suurpeleihinsä. Nyt näyttää siltä, että pääosa ottaa vahvasti vaikutteita sivuosapeleistä ja polkaisee toiminnan uuteen potenssiin kaverin kanssa. Pelien paras puoli ollut henkilökohtaisesti kolmosen jälkeen kaverin kanssa pelaaminen ja pelimaailman hämmentävän satunnaiset tapahtumat. –– Odotan kuitenkin varovaisesti, sillä vaikka aihe ei kiinnosta täysiä, niin Ubi antaa todennäköisesti taas tämän hetken parhaan hiekkalaatikon muutamaksi vuodeksi eteenpäin, Kille kertoi.

– En oikeastaan edes odottanut koko peliä mut traileri sai kyllä kiinnostumaan. Eri asia sitten hommaanko peliä koskaan, puntaroi Kadoogan.

– Ei lainkaan. Pelissä on kaikkea, mitä peleiltäni en yleensä halua: liiallista realismia, enismmäisen persoonan kamera, räiskintää, englantia… Ei ainakaan tullut esiin yhtään kiinnostavaa aspektia, tuumasi Hayarigami.

Tämän viikon kysymyksessä vuorostaan kysytään, kenellä konsolivalmistajalla on isoin näytön paikka tulevan pelitarjontansa suhteen. Vastata voi kuluvan seitsemän päivän ajan täällä.

Lisää luettavaa