Lukijat ovat puhuneet. Tuttuun tapaan sivustollamme pyörineessä kyselyssä mittailtiin viiime viikolla kiinnostusta Ubisoftin tulevaa merirosvoseikkailua kohtaan, eikä tulokset olleet kauniita.

Jopa 41 prosenttia vastaajista ilmoitti, ettei peli kiinnosta lainkaan, eikä 19 prosenttiakaan tunnu peli hätkäyttävän, vaikkei siitä vielä ihan hirveästi tiedetäkään. Näin ollen 60 vastaajista on kielteisellä mielellä, joka on selvä enemmistö – toisin kuin viime viikon kyselyssä, jonka vastaukset arvioimme ensin väärin.

24 prosenttia vastaajista on varovaisen kiinnostuneita, sillä luotto Ubisoftiin on syystä tai toisesta monella hieman epävakaalla pohjalla. 6 prosenttia vastaajista on sen sijaan hyvin kiinnostuneita ja toteaakin, ettei merirosvopelejä voi koskaan olla liikaa.

Yhdeksän prosenttia vastaajista on lähdössä suoraan kohti maakrapuja ja vetämässä pääkallolipun salkoon kuin kapteeni Sparrow konsanaan!

Kiinnostaako vastikään uudelleenesitelty Skull and Bones enää?

Yo ho, yo ho, a pirate’s life for me!!! 9 %
 
Kyllä kiinnostaa, merirosvopelejä ei voi olla liikaa! 6 %
 
Kiinnostaa jonkin verran, mutta suhtaudun peliin varauksella. 24 %
 
Ei juurikaan kiinnosta, tosin eipä siitä vielä hirveästi tiedetä. 19 %
 
Ei kiinnosta. 41 %
 
Ääniä yhteensä: 598

 

Muutama lukija päätyi myös avaamaan mielipiteitään muun muassa seuraavin sanankääntein.

– Ei kiinnosta, koska tarinavetoista yksipeliä ei löydy. Lisäksi pelin julkaisuhinta 69,99 € konsoleilla ei nappaa, toteaa Corso.

– Piraattijutut kiinnostaa aina! mainitsee Sp1rit.

– Kun julkaisijana on Ubisoft, niin kiinnostustaso on lähtökohtaisesti oletustasollaan nollassa ja aika suuria ihmeitä ja suunnanmuutoksia saisi tapahtua, että se sieltä mihinkään värähtäisi, arvoi Haerski.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa