Lukijat ovat puhuneet: Uudet Assassin's Creed -paljastukset otetaan vastaan varovaisin mielin / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Uudet Assassin's Creed -paljastukset otetaan vastaan varovaisin mielin

25.09.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Lukijat ovat puhuneet: Uudet Assassin's Creed -paljastukset otetaan vastaan varovaisin mielin

Lukijat ovat puhuneet.

Ubisoftin taannoin paljastamat uudet Assassin's Creed -pelit eivät lämmittäneet osaa lukijoista. Alkuun tasaväkiseltä vaikuttunut äänestys päättyikin 60/40 -tulokseen, jossa isomman lohkareen nappasi negatiivinen mielipide. Positiivisella mielellä oli sen sijaan 40 prosenttia vastaajista.

Innostuitko uusista Assassin's Creed -paljastuksista?

Kyllä! 40 %
 
En. 60 %
 
Ääniä yhteensä: 634
 
Osa kyselyyn osallistuneista innostui myös kommentoimaan asiaa. Tässä muutama nosto kommenteista.
 
– Noista julkaisuista peleistä kiinnostaa lähinnä tuo Japaniin sijoittuva Codename Red, lähinnä siksi että se tuntuu olevan lähinnä Odysseytä ja Valhallaa, jotka ovat sarjan suosikkipelejäni, GrumpyOldMan toteaa.
 
– No enpä oikein. Valhalla kaapissa odottaa vuoroaan ja muistin just tätä kirjoittaessa että niimpä on myös Roguekin siellä jossain, zappah muistelee.
 
– Kyllä Mirage sai tällaisen old school AC -fanin innostumaan pitkästä aikaa! Ja vaikken näiden uudempien osien rpg-elementeistä ole välittänyt, niin Codename Red pakosti kiinnostaa hieman kun vihdoin vie seikkailut Japaniin, Nelia19 kommentoi.
 
– Hieman kiinnostaa, koska meininki näyttäisi menevän tässä [Miragessa] takaisin sarjan alkupään suuntaan, eli iso kaupunki ja salamurhaparkouria, Izmou tuumii.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.