Viikon kysymys on taas vaihtunut. Mitä Pelaajalehti.comin lukijat olivat mieltä viime viikon kyselystä? Katsotaanpa tarkemmin tuloksia…

Pelaatko lainkaan verkkomoninpelejä?

– Kyllä, muiden ohella (59%)
– En lainkaan (24%)
– Pelaan ensisijaisesti vain verkkopelejä (16%)

 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Itse pelaan enimmäkseen yksinpelejä mutta joskus harvoin pelailen verkossa jotain yhteistyö painotteista. Harmi vaan yhteistyö räiskinnät rajoittuvat lähes pelkästään cooppeihin ja splashdamagen peleihin, toteaa rautahuilu.
 
– Nykyään pelaan paljon enemmän yksinpelejä kuin ennen. Verkkomoninpelejä tulee edelleen pelattua vähintään viikoittain, mutta jos verrataan johonkin vuoteen 2010 niin silloin tuli päivittäin pelattua melkein vain verkossa moninpelejä, pohtii Krademuzy.
 
– Massiiviropeja kyllä, muuten en. Olen sitä vanhempaa kaartia joka on oppinut pelaamaan moninpelit samalla sohvalla ja se on mielestäni edelleen ainoa oikea tapa, kertoo Irezawa.
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme, aiotko katsoa toimituksen amatööriteatteria, eli PelaajaHD-videoiden JoulukalenteriHD-luukkuja. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.
 

 

Lisää luettavaa