Lukijat ovat puhuneet: Verkkomoninpelit kelpaavat muun pelattavan ohessa / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Verkkomoninpelit kelpaavat muun pelattavan ohessa

7.12.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Lukijat ovat puhuneet: Verkkomoninpelit kelpaavat muun pelattavan ohessa

Viikon kysymys on taas vaihtunut. Mitä Pelaajalehti.comin lukijat olivat mieltä viime viikon kyselystä? Katsotaanpa tarkemmin tuloksia...

Pelaatko lainkaan verkkomoninpelejä?

- Kyllä, muiden ohella (59%)
- En lainkaan (24%)
- Pelaan ensisijaisesti vain verkkopelejä (16%)

 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
- Itse pelaan enimmäkseen yksinpelejä mutta joskus harvoin pelailen verkossa jotain yhteistyö painotteista. Harmi vaan yhteistyö räiskinnät rajoittuvat lähes pelkästään cooppeihin ja splashdamagen peleihin, toteaa rautahuilu.
 
- Nykyään pelaan paljon enemmän yksinpelejä kuin ennen. Verkkomoninpelejä tulee edelleen pelattua vähintään viikoittain, mutta jos verrataan johonkin vuoteen 2010 niin silloin tuli päivittäin pelattua melkein vain verkossa moninpelejä, pohtii Krademuzy.
 
- Massiiviropeja kyllä, muuten en. Olen sitä vanhempaa kaartia joka on oppinut pelaamaan moninpelit samalla sohvalla ja se on mielestäni edelleen ainoa oikea tapa, kertoo Irezawa.
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme, aiotko katsoa toimituksen amatööriteatteria, eli PelaajaHD-videoiden JoulukalenteriHD-luukkuja. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Vastasin ettö ensisijaisesti vain verkkopelejä, mutta kieltämättä Xbox Onen kautta on tullut enempi pelattua myös yksinpelejä. En muista koska olisi viimeksi tullut PC:llä pelattua tai ainakaan hankittua yhtään pääasiallista yksinpeliä. Tietokoneella varsinkin pelit ovat käytännössä pelkästään verkkopelejä mulle.

Xboxin kauttakin aika suurilta osin korostuu GWG:n merkitys noiden yksinpelien pelaamisessa, mutta on niitä muitakin tullut hankittua, mm. Ryse, Thief, Halo MCC (verkkopeli ei kiinnosta tässä), Sunset Overdrive. Kaikille yhteistä kuitenkin fyysinen levy, jolloin pelin voi huitasta läpi ja pistää myyntiin, jolloin tappio jää pienehköksi ja on melkein enemmän pelivuokraus :D Pääasiallisesti moninpelit hommaan usein digitaalisena.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Sekä yksin- että moninpelejä tietysti! Joskus kuulee valitusta siitä kun pelissä ei ole yksin/moninpeliä. Itse haluasin nähdä kehittäjien panostavan laatuun sen sijaan että väkisin vääntävät jonkun lisämoodin peliin että saisivat listata yhden featuren lisää.. Esim. Battlefield saisi pudottaa yksinpelin kokonaan ja muut puhtaat yksinpelit saisivat jättää pakkopulla moninpelin tyystin pois.

Local multiplayer pelejä saisi myös ehdottomasti tehdä lisää. Harmillisesti Halo 5 jätti splitscreenin pois... PCltä löytyy onneksi joitakin todella siistejä local-pelejä kuten Crawl, Broforce, Towerfall ja Gang Beasts!

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Itse pelaan lähinnä CS:GO tai Insurgency jos pelaan verkossa, muuten pelaaminen painottuu vahvasti Indien puolelle (johon Insurgency:kin siis lasketaan) koska en löydä enää sitä samaa tunnetta kuin PS3 aikoihin pelatessani vastajulkaistuja AAA-pelejä. Tämä saattaa johtua siihen etten odota nykyisiltä peleiltä juuri mitään koska niin paljon ongelmia ollut optimoinnin kanssa.

Nostoja