Lukijat ovat puhuneet: Vuoden kiinnostavin pelielokuva valittiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Vuoden kiinnostavin pelielokuva valittiin

11.02.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Detective Pikachu on vuoden kiinnostavin pelileffa

Ryan Reynoldsin tähdittämä Detective Pikachu on tälle vuodelle vahvistetuista pelielokuvista kiinnostavin, paljastaa Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset.

Detective Pikachu haali tämän vuoden kolmesta suuresta pelielokuvasta peräti 69 prosentin kannatuksen. Toiselle sijalle nousi 17 prosentin kannatuksella suurta hämmennystä aiheuttanut Sonic the Hedgehog, jossa nähdään muun muassa Jim Carrey tohtori Ivo "Eggman" Robotnikin roolissa.

Hännän huipulle jäi kotimaisten Angry Birds -pelien leffasovituksen jatko-osa, The Angry Birds Movie 2. Vihaiset linnut jäivät kolmen prosentin päähän Sonicista. Ääniä kertyi tällä kertaa 462 kappaletta.

Äänestyksen kiinnostavin peli tuntui olevan monille varsin selkeä avointen kommenttien puolella. Luonnollisesti mukaan mahtui joukko ihmisiä, jotka eivät olisi halunneet nimetä yhtäkään tulevista elokuvista kiinnostavimmaksi.

- Pokemon! Elokuvahan vaikuttaa oikeasti tosi hyvältä vieläpä. Sonic sen sijaan...hrr!!, huudahti Teräskäsine.

- Pikachu kiinnostaa eniten. Kersana vahdattiin telkusta ja kerättiin kortteja. Muistoja hieman tulvi päähän, kun trailerin näki. Harvemmin teatterissa käyn katsomassa elokuvia, mutta tämän voisi katsoa. Angry Birds oli yllättävän viihdyttävä, joten kakkonen tulee joskus katsottua. Sonic ei herätä mitään tunteita, summasi Pohjalaane.

- Pikachu voittaa noista ihan heittämällä. Leffan traileri oli paljon lupaavampi, kuin mitä olisin ikinä odottanut länsimaalaiselta videopelileffalta. Ja ne odotukset eivät yleensä ole kovin suuret; jos rima on normaalisti 5 senttiä maanpinnan yläpuolella, niin Pikachu teki oikein kunnon loikan, pyörähti piruetin ilmassa ja laskeutui lopulta tyylikkäästi maahan, usean metrin päähän rimasta, analysoi mecha_no_maniac.

- Jaa, no en tiennyt näiden tulosta edes ennen tätä kyselyä, joten se kertoo kiinnostuksen määrästä. Eli ei mikään näistä, yhtäkään en tule katsomaan, myönsi Rätsetti.

Mikä tälle vuodelle vahvistetuista pelielokuvista kiinnostaa eniten?

Detective Pikachu 69 %
 
The Angry Birds Movie 2 14 %
 
Sonic the Hedgehog 17 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Vahinko että kysely oli viikkoa liian aikaisin, juuri ennen Ni no Kuni -elokuvan kesäensi-illan julkistusta. Detective Pikachu on siis vain kyselyn alkamishetkellä tälle vuodelle vahvistetuista pelielokuvista kiinnostavin.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

On myös mahdollista, että tänä vuonna ehtii ilmestyä vielä jokin Resident Evil, Hitman tai Tomb Raider -elokuvatulkinta...

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Miksi ei ollut vaihtoehtoa: "Ei mikään"

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Hayarigami

Detective Pikachu on siis vain [i]kyselyn alkamishetkellä[/i] tälle vuodelle vahvistetuista pelielokuvista kiinnostavin.

Tuohan on itsestäänselvyys, sillä tuskin kukaan Pelaajan työntekijöistä on mikään ennustaja, joka voisi ottaa huomioon myös tänä vuonna ilmestyvät mutta julkistamattomat elokuvat.

Samalla lailla esim. vuoden peli äänestyksien tulokset määräytyy vastaajien sen hetkisten kokemusten perusteella eikä myöhemmin (kyselyn jälkeen) pelatut pelit enää pääse mukaan vastauksiin vaikka olisivat paikkansa ansainneet.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus j-urski

Miksi ei ollut vaihtoehtoa: "Ei mikään"

Sitten ei varmaan tarvitse vastata kyselyyn?