Pelaajalehti.comin etusivun viikon kysely on jälleen vaihtunut, joten on aika katsoa edellisen viikon kysymyksen äänisatoa.

Kyselyn aiheena oli tulevan Xbox-konsolin ohjain. Nintendo esitteli Wii U:lla kosketusnäytöllä varustetun GamePadin, kun taas Sony rukkaa PlayStation 4:llä vanhaa Dual Shock -ohjaintaan kosketuspaneelilla ja Share-näppäimellä. Microsoftin uusi konsoli ja sen ohjain ovat yhä hämärän peitossa, joten kysyimme sen innoittamina seuraavaa:

Pitäisikö Microsoftin julkaista uusi ohjain seuraavan sukupolven Xboxille?

Vanha ohjain kelpaisi sellaisenaankin (24% äänistä)
Tuttu ohjain kaipaisi vain muutamia päivityksiä (56% äänistä)
Ohjaimen voisi pistää kokonaan uusiksi (20% äänistä)

Tulosten perusteella enemmistö vastaajista on suurimmaksi osaksi tyytyväinen Xbox 360:n nykyiseen ohjaimeen. Reilu 56 prosentin enemmistö kaipaisi uuden Xboxin ohjaimeen lähinnä vain muutamia päivityksiä, kun taas 24 prosenttia vastaajista säilyttäisi tutun ohjaimen sellaisenaan. Vain 20 prosentin vähemmistö haluaisi seuraavan sukupolven Xbox-ohjaimeen radikaalimpia muutoksia.

Tämän viikon kysymys on GTA V -aiheinen. Rockstar julkaisi hiljattain syyskuussa ilmestyvästä jättipelistään kolme traileria, joissa jokaisessa esiteltiin yksi pelin pelattavista päähahmoista. Kysymmekin tällä kertaa, kuka hahmoista on kiinnostavin – Michael, Trevor vai Franklin?

Vastaa kysymykseen täällä!

Aiempia kyselytuloksia:
Legendaarisin Metal Gear (21.4.2013)
LucasArtsia jäädään kaipaamaan
(15.4.2013)
David Hayter halutaan takaisin Snakeksi (8.4.2013)
Retropelien uusioversiot ja jatko-osat kelpaavat (1.4.2013)
 

Lisää luettavaa