Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla kyselimme, kuinka moni on hankkinut tai aikoo hankkia Microsoftin uutuuskonsolin Xbox One X:n. Yhteensä 30 prosenttia vastaajista oli jo hankkinut tai on hankkimassa maailman tehokkaimman pelikonsolin, mutta kaupan hyllylle se jää huomattavalta 70 prosentin enemmistöltä. Vastauksia kertyi yhteensä 1199 kappaletta.

Oletko hankkinut uuden Xbox One X -konsolin?

Kyllä 14 %
 
En vielä, mutta aion hankkia 16 %
 
En 70 %
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
Muuten voisikin harkita mutta kun löytyy jo tehokkaampi kone talosta ja kaikki Microsoftin yksioikeudet tulevat jo pc:lle, niin en näe tälle mitään tarvetta, totesi taistelujake.
 
– Omistan jo alkuperäisen PS4:n ja Xbox Onen, joten en näe oikein syytä ostaa näitä välimallin konsoleita vaikka nykyään omistankin jo 4K-telkkarin. Jos hinnat putoaisivat roimasti laitteilla niin ehkä sitten voisi jossain vaiheessa harkita päivittämistä, mutta näillä näkymin siihen ei edes ole varaa, kertoi OsKu.
 
– Teknologia kiinnostaa, mutta valitettavasti X:llä ei ole tarpeeksi mielenkiintoisia yksinoikeuksia tulossa, joita haluaisin pelata. Jos muutama uusi yksinoikeus saapuisi juuri X:lle optimoituna, niin mielelläänhän sitä tuon ostaisi pois, kirjoitti Am to Us.
 
– Ehdottomasti aion hommata, kun PC ei minuakiinnosta, mutta sen sijaan minua kiinnostaa markkinoiden tehokkain konsoli, jolla pelata kaikki multiplättärit. PS 4 Pro tuli myytyä pois hyvään hintaan, kun ainut mikä exclusive kiinnosti paljon oli Gran Turismo Sport ja se floppasi täysin, totesi PukkiHD.
 
Kyllähän tuo tulee hankittua heti kun Witcher 3 saa pätsinsä. Ja muutenkin kaikki multiplattarit tulee pelattua onella, hehkutti Jani Vesslin.
 
Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, tappavatko mikromaksut kiinnostuksesi odottamaasi peliä kohtaan. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Lisää luettavaa