Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvinneet. Kuluneen viikon aikana pyysimme lukijakuntaamme pisteyttämään Microsoftin nyt muutaman viikon takaisen Xbox Games Showcase -lähetyksen annin. Lähetyksessä esiteltiin Microsoftin omien pelistudioiden uuden sukupolven Xbox Series X -pelejä.

Mikäli et ole vielä ajan tasalla Xbox Games Showcase -lähetyksen tarjonnasta, tutustu antiin oheisesta linkistä.

Kyselyvastauksia kertyi tällä kertaa hieman tavanomaista vähemmän, mutta yhteensä 550 vastaajaa antoivat kyselyssä kouluarvosanan esitykselle. Nopean päässälaskun jälkeen lähetyksen anti sai keskiarvokseen 6,7 pistettä, eli aivan kirkkaimpaan kärkeen esitys ei enemmistön mielestä mennyt.

– 7 annoin. Enemmän positiivinen mieli jäi kuin negatiivinen. Tuntuu että välillä näiltä odotetaan paljon ja sinänsä ymmärrettävää kun kyseessä next gen konsoli. Gameplayta olisi voinut olla enemmän, mutta kyllähän tuota katsoi, puntaroi NPPetteri avoimissa kommenteissa.

– 8 1/2. Mielenkiintoisia pelejä tulossa jälleen, mutta ehkä juurikin sitä gameplayta olisi saanut olla enempi, totesi Kuros.

– Remedyn ”Crysis” ja Obsidianin ”Skyrim” kyllä kiinnostaa vaikka ensimmäinen persoona ei ole oikein minun juttuni, mutta Halo Infinite oli ulkoasunsa puolesta valtava pettymys varsinkin kaiken Series X -ehohehkutuksen jälkeen, tuumasi Angel of Death.

– 10 ehdottomasti! Loistava show oli ja tuli hemmetin kovia pelejä, mm. Stalker 2 ja Halo joka näytti hemmetin hyvälle, fiilisteli vuorostaan Sampura.

Kyselyn tarkemman vastausjakauman voi katsastaa ohesta.

Minkä kouluarvosanan antaisit Microsoftin uuden sukupolven Xbox Series X -peliesittelyille?

10 (9 %)
 
9 (6 %)
 
8 (15 %)
 
7 (24 %)
 
6 (19 %)
 
5 (11 %)
 
4 (16 %)
 
Ääniä yhteensä: 550

Lisää luettavaa