Lukijat valitsivat muistorikkaimman The Sims -pelin – "tämä tapaus oli jo ihan omaa luokkaansa" / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat valitsivat muistorikkaimman The Sims -pelin – "tämä tapaus oli jo ihan omaa luokkaansa"

6.08.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lukijat ovat puhuneet: Muistorikkain The Sims -peli valittiin – "tämä tapaus oli jo ihan omaa luokkaansa"

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat vihdoin selvillä. Edellisviikon kyselyssä kyseltiin lukijoiden muistorikkainta The Sims -peliä sekä kaipailtiin muistoja omista kommelluksista Simsien parissa.

Yhteensä 717 vastausta keränneen kyselyn kärkeen nousi lopulta The Sims 2 yhteensä 32 prosentin kannatuksen voimin, mutta myös sarjan ensimmäinen peli piti pintansa. Alkuperäistä The Simsiä muistelivat mieluiten 24 prosenttia vastaajista.

Häntäpäähän jäivät The Sims 3 yhdellätoista prosentilla, The Sims 4 viidellä prosentilla ja "jokin muu The Sims -peli" viidellä prosentilla. 22 prosenttia vastaajista ei ollut pelannut koskaan sarjan pelejä.

Avointen kommenttien puolella kuultiin seuraavanlaisia perusteluja ja muisteluja.

- The Sims 2 pleikka kakkosella jaetulla ruudulla. Ai että. Siitä älyttömästi kivoja muistoja jäänyt. Varmaan jopa paras jaetun ruudun peli itselle mitä tuli skidinä pelattuna. Sen kautta löysin myös bändin nimeltä Trivium, muisteli janneus.

- The Sims 1 tietenkin. Se iski aikanaan kuin tuhat volttia ja vaikka myöhemmät versiot on saattaneet olla teknisesti kehittyneempiä ja monipuolisempia, niin ensirakkautta ei saa takaisin. Peruspelattavuus sementoitiin kuitenkin jo ensimmäisessä osassa, joten jatko-osat eivät ole tuoneet kaavaan niin paljoa lisää, että niiden tuntimäärät yltäisi lähellekään alkuperäistä, puntaroi Haerski.

- Täälläkin päässä tytär sitä pelasi Sims 1:stä ja iskän piti välillä vähän autella niin siitä tuli ko pelisarja tutuksi, itse pelasin "vähän" aktiivisemmin Sims 3:sta. Joten vastasin The Sims, kertoi Billet.

Yksityiskohtaisimman muistelun tarjosi mecha_no_maniac. Vaikka keskiverto-Sim on hänen mukaansa tunnetusti tyhmä kuin saapas, "tämä tapaus oli jo ihan omaa luokkaansa, jopa meidän Simien perseilyssä."

- Isosysteri pelasi sitä aikoinaan roppakaupalla PC:llä ja kaikista huvittavimmat muistot sarjasta liittyvät juuri hänen touhuihinsa. Kuten ensimmäisiin kokeiluihin joulupukkia varten: pukkihan saattoi tuoda melkein mitä vaan möksään, joten tällä kertaa se päätti tuoda ilotulitusraketin. Ja ennen kuin sysse-parka ehti edes siirtää sitä ulos, perheen isä meni oma-aloitteisesti ampumaan raketin keskellä olohuonetta... Kuten arvata saattaa, perheen hurraat sekä taputukset muuttuivat silmänräpäyksessä paniikiksi, tulen levitessä pitkin poikin kartanoa.

- Ensin kuoli vaimo, sitten kuoli poika ja kuin ironian oikusta, itse pölhökustaa isäntä sai palon melkein nujerrettua vaahtosammuttimella, ihan vain muutaman ruudun kokoiseksi. Ja sitten hänkin heitti henkensä. Palon ainoa selviytyjä oli talon sakemanni, joka pysyi hengissä vielä seuraavat 3-4 päivää täyden ruokakipponsa voimin. Sitten viikatemies vei piskinkin manalaan, jättäen musta-kultaisen, koirien sarkofagin takapihalle.

Tämän viikon kysymyksessä vuorostaan siirrytään The Simsistä WoWin maailmaan. Tällä kertaa kysymme yksinkertaisesti, vieläkö pelaat World of Warcraftia. Kyselyyn voi vastata täällä.

Mikä on sinulle muistorikkain The Sims -peli?

The Sims 24 %
 
The Sims 2 32 %
 
The Sims 3 11 %
 
The Sims 4 5 %
 
Jokin muu The Sims -peli 5 %
 
En ole pelannut The Sims -pelejä 22 %
 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja